Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Sala arhiplina aseara la Teatrul de Comedie. Proiectul Teatru tv a impresionat audienta atat in sala, cat si pe tv

O noua piesa din proiectul TEATRU TV, „Bani din cer”, s-a jucat aseara cu casa inchisa la Teatrul de Comedie. Romanii i-au fost alaturi lui Mihai Bendeac atat in sala de spectacol, cat si acasa, in fata televizoarelor. Aproape 1.300.000 de telespectatori din targetul national au urmarit ieri, in minutul de aur, 22:08, piesa „Pijamale”, in regia lui Emanuel Parvu.

Minut de aur National

Antena 1

Pro TV

Timebands

Rtg%

Share

Rtg(000)

Rtg%

Share

Rtg(000)

22:08

6.8

13.3

1295

5.8

11.3

1107

Ca si saptamana trecuta, ieri, la inregistrarea piesei „Bani din cer”, alaturi de Mihai Bendeac au venit la Teatrul de Comedie nume cunoscute, familia, prieteni si apropiati ai actorului si mai ales sustinatori ai ambitiosului proiect, TEATRU TV. Din ce in ce mai multe persoane se alatura acestei initiative curajoase, in sala Teatrului de Comedie aflandu-se ieri Angela Similea, Anca Pandrea, Delia si Razvan Munteanu, Geanina Ilies, Andrei Kerestely, Mihai Margineanu, Gabriel Cotabita, Razvan Simion sau Stephan Pelger.

Miercurea viitoare, de la 20.30, telespectatorii sunt asteptati sa se bucure din nou alaturi de Mihai Bendeac de o piesa spumoasa, "Bani din cer", si sa sustina prin simpla placere de a privi TEATRU TV. Din distributia spectacolului „Bani din cer” fac parte: Mihai Bendeac, George Mihaita, Virginia Mirea, Mihaela Teleoaca, Serban Georgevici, Eugen Racoti si Gheorghe Danila. Scenografie: Bogdan Spataru. Scenariu Ray Cooney. Spectacolul „Pijamale” se afla in stagiunea actuala a Teatrului Metropolis. Spectacolele sunt realizate impreuna cu Teatrul de Comedie. Regia TV apartine lui Emanuel Parvu.

Recomandari