Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Animatie: Pisicile aristocrate

Sarbatori sclipitoare cu Euforia TV!

De sarbatori, Euforia TV iti pregateste un program variat specific vacantei de iarna. Filme noi cu povesti miraculoase de Craciun, "Un Craciun norocos", "Miracol in Manhattan", "Costumul lui Mos Craciun", "Nunta vrajitoarei", "Magie alba, magie neagra" si doua spectacole deosebite de patinaj artistic: "Brian Boitano Skating Spectacular" si "Holiday Festival on Ice".

Show-urile contin opt reprezentatii spectaculoase, perfecte pentru sezonul de iarna. Pe gheata se vor afla unele dintre cele mai cunoscute nume ale patinajului, printre care Saha Cohen, Brian Boitano si Ekaterina Gordeeva, plus campioanele olimpice Sarah Hughes si Oksana Baiul.

De asemenea pe 25 decembrie se va difuza finala mult-asteptata a show-ului culinar "Sa gatim romaneste" (17:00), filmata la Muzeul Satului. Sorana si Andrei Duban, impreuna cu familiile pe care le reprezinta vor pregati un meniu format din trei feluri de mancare si doua deserturi. Familia care va aduna cele mai multe puncte va fi declarata castigatoarea concursului national "Sa gatim romaneste", primind trofeul concursului. Crina Matei, gazda emisiunii va fi si ea prezenta ca intotdeuna in platou alaturi de familiile si vedetele concurente.

Lasa-te invaluit de magie si bucura-te de Sarbatori Sclipitoare alaturi de Euforia TV!

Recomandari