Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Scandal de poportii in casa Mireasa pentru fiul meu! Sambata, afla de ce a recurs Dragos la gesturi extreme intr-un interviu in premiera!

Tensiunea atinge cote maxime in casa Mireasa pentru fiul meu! Conflictul dintre Adrian si Dragos ce a culminat cu momentul in care Dragos a parasit platoul emisiunii este departe de a se fi aplanat. Sambata aceasta, la Finala Saptamanii, telespectatorii vor afla ce a urmat dupa incheierea acelei emisiuni si tot atunci, prin intermediul unui interviu difuzat in premiera, vor afla si motivele care l-au determinat pe Dragos sa recurga la gesturi extreme.

Atacurile dintre Dragos si Adrian sunt la ordinea zilei insa, de curand, in lupta a intrat si Edina, fosta iubita a lui Dragos, de partea lui Adrian. Atat Edina, cat si Dragos se ameninta reciproc cu dezvaluiri uluitoare din timpul relatiei lor, fapt care a condus la nenumarate controverse in preajma acestui subiect. La Finala Saptamanii trecute, mama Edinei a lasat de inteles ca Dragos i-ar fi provocat foarte mult rau Edinei, inainte de a se desparti, adaugand ca regreta ca nu a pastrat probele care veneau in confirmarea afirmatiilor sale.

Apogeul acestui conflict a fost atins de curand, cand intr-una din emisiuni, Dragos a parasit platoul, in urma unei dispute cu Adrian. Ce a urmat dupa incheierea emisiunii, telespectatorii vor descoperi la Finala Saptamanii si tot atunci, prin intermediul unui interviu difuzat in premiera, vor afla si motivele care l-au determinat pe Dragos sa recurga la gesturi extreme.

Tot sambata aceasta, telespectatorii vor descoperi si rezultatul unui alt eveniment asteptat cu multa nerabdare, emotie si speranta de catre concurenti, o vacanta minunata pe care, patru dintre ei o vor petrece la Istanbul! Cei de-acasa au avut la dispozitie o saptamana pentru a-si vota favoritii pe site-ul www.voteazamireasapentrufiulmeu.ro, si inca o mai pot face pana sambata, cand Mirela Boureanu Vaida, indragita gazda, va anunta inchiderea voturilor. Ramane de vazut, care dintre concurenti vor avea sansa de-a pleca in vacanta, chiar la inceputul saptamanii viitoare!

Daca pentru patru dintre concurenti emisiunea se va incheia intr-o nota optimista, pentru unul, cu siguranta, nu va fi un final fericit deoarece incepand cu aceasta Finala, revin mult temutele eliminari, asa ca suspansul va urca la cote maxime!

Cu aceste subiecte, dar si cu altele la fel de interesante, Mirela Boureanu Vaida va da intalnire telespectatorilor sambata de la ora 14.00 si de la ora 17.00.

Recomandari