Schimbări majore în Casa Mireselor! Nici n-au plecat bine cei nouă și concurenții rămași au și împărțit moștenirea!

Concurenții rămași în competiția ”Mireasă pentru fiul meu” au împărțit moștenirea lăsată de cei care au plecat pe ușa din spate.

Concurenții rămași în competiția ”Mireasă pentru fiul meu” au împărțit moștenirea lăsată de cei care au plecat pe ușa din spate.

Cei rămași în Casa Mireselor au reorganizat camerele, și-au ales paturile răamse libere. Concurentele au împărțit umerașe, mâncare, dulapuri și alte mărunțișuri rămase de la fetele care au plecat.

Lacrimi amare sunt vărsate în urma plecării unora dintre concurenţi pe uşa din spate!

Au avut ocazia să părăsească Casa Mireselor şi au făcut-o fără să privească în urmă! Au plâns, şi-au luat rămas-bun şi îşi vor relua viaţa de dinaintea intrării în cel mai mare show matrimonial! E vorba de nouă concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu" care au hotărât să plece. "Mulţi au fost, puţini au fost, emisiunea e un test de anduranţă şi doar cei puternici rămân!", a punctat prezentatoare Mirela Boreanu-Vaida. Moderatoarea a punctat faptul că emisiunea se bazează pe realitate, şi nu pe un scenariu.

Alexandru, Florin, Alexandra, Tudor, Doamna Luiza, Marius, Nicoleta, Oana şi Cosmin au plecat acasă. După şapte luni, au renunţat să lupte.

Ultimele știri