Căutare Live

Sedinta foto cu pitoni, anaconda si crocodili la Next top Model by Catalin Botezatu

Lux, eleganta, locatii exotice, defilari in capitalele modei si sedinte foto inedite sunt doar cateva dintre promisiunile show-ului Next Top Model difuzat de Antena 1 in fiecare joi de la 20.20. De o sedinta foto cu totul iesita din tipare vor avea parte concurentele in fiecare episod al show-ului.Pentru acesta saptamana, Catalin Botezatu le-a provocat pe fete la un shooting cu pitoni, anaconda, tarantule, sobolani sau crocodili

Pitoni de 50 kg, un sarpe anaconda, mai multi serpi mici ti colorati, crocodili, viermi imensi veninosi, iguana sau sobolani sunt doar o parte din „recuzita" folosita de Catalin Botezatu pentru sedinta foto extraordinara de la Next Top Model. Daca celebrul designer nu a avut nicio problema in a interactiona cu vietatile, implicandu-se activ in desfasurarea sedintei foto, concurentele s-au adaptat mai greu, insa nu au putut refuza sarcina data de Bote.

De dragul artei si a ceea ce aveau sa devina niste fotografii spectaculoase, cele 12 fete si-au infrans teama si au fost fotografiate alaturi de ciudatele vietati. Cu toate acestea, au fost foarte stresate, au tipat si s-au speriat teribil.

Creat si produs de super top-modelul Tyra Banks, Next Top Model a ajuns deja la al 15 lea sezon in Statele Unite unde a inregistrat un succes rasunator. Show-ul a oferit femeilor de peste ocean sansa unica de a se face remarcate si de a primi pasaportul spre celebritate. Prin intermediul postului Antena 1 care a adus acest format in tara, Romania are acum ocazia sa dovedeasca faptul ca in ceea ce priveste frumusetea are un cuvant important de spus pe toate meridianele.

X Factor a ajuns in capitala Moldovei. Urmeaza Bucurestiul... De Valentine’s Day Antena 1 tine dragostea in puf...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri