Căutare Live

Sedinta foto inedita la "Next Top Model" - fetele au pozat in timp ce au fost aruncate in aer!

Alaturi de barbati bine facuti, cu abdomene "six pack", fetele au fost aruncate in aer si pozate in acest timp. O proba destul de dificila, daca tinem cont de cat de greu este sa ai o expresie sexy in acele momente. Pentru ca rezultatele sa fie de talie internationala, concurentele trebuie sa stapaneasca foarte bine arta modelling-ului.

Bineinteles, nici o sedinta nu are loc fara un pic de distractie. Puternici din fire, baietii le-au azvarlit pe fete de cateva ori, atat de tare incat erau sa cada in apa. Dar nu-i nimic, Botezatu a vazut totul cu umor. Bine, radem, radem, dar si muncim, deoarece frumoasele concurente nu au scapat si de criticile ulterioare vis a vis de fotografiile finale.

Au avut parte de momente de vis si de un peisaj cum putini au avut ocazia sa vada cu proprii ochi, insa una dintre fete trebuie sa iasa din concurs. Proba cu "aruncarea" este foarte importanta pentru decizia finala. Oare care dintre fete va pleca acasa?

VIDEO! Fetele de la "Next Top Model", intr-o vacanta de vis pe insula greceasca Mykonos!... Cosmin Selesi si-a implinit visul! Uite cum a reusit sa-l depaseasca in inaltime pe Aurelian Temisan la "Te cunosc ...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri