Căutare Live

Serialul TV "Heroes" revine din 12 august la Antena 1 cu seria a doua

Serialul american de televiziune "Heroes" este din nou la Antena 1, din 12 august. Seria a doua a filmului va putea fi urmarita in fiecare seara, de la luni pana joi, la ora 23:30. Din distributie fac parte printre altii: David Anders, Greg Grunberg, Ali Larter si Hayden Panettiere

"Heroes" este un serial tv american creat de Tim Kring și difuzat de NBC pentru prima data pe data de 25 septembrie 2006. Serialul este produs de Universal Media Studios in asociație cu Tailwind Productions și a fost filmat prima data in Los Angeles, California.

Sezonul 2 a fost numit "Generations" si a avut premiera in Statele Unite și in Canada pe 24 septembrie 2007. Din cauza grevei scenaristilor sezonul 2 are doar 11 episoade din cele 24 care au fost planuite, iar actiunea incepe la 4 luni dupa terminarea celei din primul sezon.

Foto: crazythemes.com

Patru dintre concurentii Mireasa pentru fiul meu au pornit ieri intr-o vacanta de vis! ... Burlacul renunta la Cristina si Alina. Cum comentezi?...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri