Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

Show must go on! CRBL, Lora, Maria Buza si Jorge protagonistii unui nou sezon Te cunosc de undeva!

Show-ul care a facut deliciul publicului timp de zece editii, aducand statiei audiente de top, revine in toamna la Antena 1. Cu machiaje speciale, riduri in plus sau in minus, peruci, burta falsa, barba sau mustata, concurentii au fost de cele mai multe ori de nerecunoscut. Castigatorul primului sezon - CRBL, dar si Lora, Maria Buza si Jorge au prins atat de tare gustul transformarilor spectaculoase, incat pur si simplu nu au putut sta departe de show si le dau din nou intalnire romanilor in fata micilor ecrane.

CRBL, Lora, Maria Buza si Jorge s-au atasat atat de tare de show-ul „Te cunosc de undeva!”, incat pur si simplu nici nu se puteau gandi ca va veni momentul in care vor avea parte de ultima transformare pe scena „Te cunosc de undeva!”. Si pentru ca si-au dorit atat de mult sa continue, telespectatorii se vor reintalni cu ei in aceasta toamna, in cel de-al doilea sezon al super show-ului. In plus, patru noi concurenti se vor intrece in atitudine si machiaje speciale la „Te cunosc de undeva!”. Vedete din lumea intreaga isi vor da din nou intalnire in aceasta toamna, la Antena 1.

Transformarile spectaculoase la care au fost supusi cei opt concurenti - vedeta, dar si invitatii speciali par sa fie reteta succesului show-ului „Te cunosc de undeva!”. Pe parcursul celor 10 editii Te cunosc de undeva!, concurentii au trecut prin metamorfozari uluitorare, care au reusit sa surprinda deopotriva publicul si juriul emisiunii. Cei opt concurenti s-au luptat editie de editie pentru a-si demonstra calitatile, iar CRBL a fost alesul publicului si castigatorul primului sezon. Personajul care i-a adus voturile publicului si marele premiu de 15.000 de euro a fost Puff Daddy, dupa ce telespectatorii l-au putut vedea la Antena 1 in roluri precum cele ale lui Dan Spataru, Tina Turner, Sofia Vicoveanca sau Julio Iglesias.

Recomandari