Căutare Live

Șoc pentru fanii „Mireasă pentru fiul meu”. Una dintre cel mai iubite concurente și-a șters fotografiile cu soțul său!

Dacă până acum își declarau iubirea și nu se sfiau să o arate pe rețelele de socializare, doi foști concurenți de la ”Mireasă pentru fiul meu” par să treacă prin grave probleme

Dacă până acum își declarau iubirea și nu se sfiau să o arate pe rețelele de socializare, doi foști concurenți de la ”Mireasă pentru fiul meu” par să treacă prin grave probleme.

Cătălina a fost una dintre cele mai controversate concurente ale concursului matrimonial, după scandalurile cu mama sa. Nicolae a susținut-o și au plecat împreună din concurs, iar în Marea Finală, cei doi s-au căsătorit fără acordul mamei Cătălinei, doamna Angela.

Lucrurile păreau să se îndrepte la Paște, atunci când Nicolae și Cătălina au mers la doamna Angela acasă și au petrecut împreună de sărbători.

Atunci, Cătălina a făcut o mulțime de fotografii cu soțul și cu mama sa, pe care le-a postat pe Facebook, însă în ultimele zile, aceasta a șters toate imaginile cu care se mândrea foarte mult. Mai exact, Cătălina a șters de pe profilul său de Facebook faptul că este căsătorită, dar și comentariile și fotografiile cu Nicolae.

Citește continuarea pe SpyNews.ro.

FOTO: Îţi mai aminteşti de Edina, câştigătoarea primului sezon "Mireasă pentru fiul meu"? Uite ce s-a ales de ... Imagini incendiare. Liviu Vârciu, număr de striptease la „Te cunosc de undeva!”...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri