Specialisti in stiri: Antena 3, liderul posturilor informative in data de 13 octombrie

Antena 3 a fost cel mai urmarit post de stiri ieri, atat la nivelul intregii zile cat si in prime time, conform Gfk Romania.

Cu o medie de 7.8%share mediu pe intreaga zi, postul de stiri, parte a Intact Media Group a depasit Realitatea TV, care a obtinut 6.7% in randul publicului din mediul urban in varsta de peste 18 ani. De asemenea, Antena 3 a ocupat locul 3 in clasamentul tuturor televiziunilor, fiind depasita doar de Pro TV si Antena 1.

In prime time diferenta a crescut considerabil, productiile Antenei 3 inregistrand o medie de 9% cota de piata, fata de cele 5.2 procente ale competitorului direct, situand postul de stiri pe pozitia a treia in topul tuturor televiziunilor, dupa principalele canale generaliste.

Emisiunile La Ordinea Zilei cu Dana Grecu si Radu Tudor, Stirea Zilei cu Gabriela Vranceanu Firea, Subiectiv cu Razvan Dumitrescu, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea si In gura presei cu Mircea Badea au devansat cu mult productiile concurente. Telespectatorii au urmarit o analiza a principalelor subiecte ale zilei si au aflat de la Antena 3 informatii in exclusivitate despre datoria istorica a Germaniei fata de Romania.

Emisiunea Sinteza Zilei a fost lider de piata cu 11% medie a cotei de piata. Talk show-ul realizat de Mihai Gadea a fost urmarit in medie de 432.000 telespectatori, devenind astfel cel mai urmarit program TV din Romania in intervalul orar 21:48 - 23:15. In acelasi timp, productia principalului concurent a obtinut o medie de 6.9% share si s-a clasat pe locul 4 in clasament.

Varful de audienta a fost inregistrat la ora 22:14 cand la Sinteza Zilei se uitau 612.000 telespectatori si Antena 3 obtinea 14.3% market share.


Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri