Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Film: Maleficent

“Spectacolul celor 21”, un adevărat succes! Antena 1 a fost lider de audiență la nivelul întregii zile

Sâmbătă, 29 noiembrie, Antena 1 a aniversat “Spectacolul celor 21” prin programe și ediții speciale urmărite de milioane de români. Mereu aproape de telespectatorii săi, Antena 1 a fost și în această zi prezentă în casele românilor care au ales să petreacă această zi alături de vedetele și programele Antena 1.

Sâmbătă, 29 noiembrie, Antena 1 a aniversat “Spectacolul celor 21” prin programe și ediții speciale urmărite de milioane de români. Mereu aproape de telespectatorii săi, Antena 1 a fost și în această zi prezentă în casele românilor care au ales să petreacă această zi alături de vedetele și programele Antena 1.

Așa se face că Antena 1 a fost lider de audință la nivelul întregii zile atât la nivelul întregului public din mediul urban, cât și al celui național. La nivelul audienței înregistrate pe parcursul întregii zile, Antena 1 s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor din mediul urban cu o audiență medie de 4,4 puncte de rating și o cotă de piață de 15,8 procente, urmată de ProTv cu 4,1 puncte de rating și 14,7% cotă de piață.

Antena 1 rămâne lider de audiență la nivelul întregii zile și pe întreg publicul din Romania cu 4,7 puncte de rating și 16,6% cotă de piață, urmată de PRO TV pe locul al doilea cu 4,2 puncte de rating și 14,6% cotă de piață.

Distractia a început încă de la ora 09:00 dimineața la “Neața cu Razvan si Dani” . Cei doi le-au pregatit invitatilor 21 de momente trăsnite, iar Delia, Horia Brenciu, Anda Adam, Sore, Andrei Aradits,Connect-R si trupa Mandinga au intrat în jocul simpaticilor prezentatori. În minutul de maximă audiență de la 10.59, aproape 1 milion de români urmăreau emisiunea de la Antena 1.

Petrecerea a continuat în platoul de la “Acces Direct”, de la ora 17:00, unde telespectatorii au putut vedea și o altă față a vedetelor pe care le urmăresc zi de zi la televizor. Confesiunile lor sincere și emoționante i-au ținut aproape pe telespectatorii Antena 1, emisiunea Acces direct fiind cel mai urmărit program al zilei de 29 noiembrie. Emisiunea difuzată între 16.57-18.59 a fost lider detașat de audiență pe toate targeturile, în minutul de maximă audiență de la 18.32 fiind urmărită de aproape 2.700.000 de romani.

Acces direct s-a clasat pe prima poziție în topul audiențelor pe publicul național cu o medie de 11 puncte de rating si 23,6% cotă de piață, emisiunea fiind urmărită pe tot parcursul ei de peste 2 milioane de români, în timp de PRO TV înregistra mai puțin de ajumătate, adică 5,2 puncte de rating și 11,2% cotă de piață.

Antena 1 se află în topul audiențelor și la nivelul întregului public din mediul urban cu 9,6 puncte de rating și 22,4% cotă de piață, iar PRO TV se situează tot pe locul al doilea cu 5,2 puncte de rating și 12,2 procente din cota de piață.

Acces direct a fost lider de audință și pe publicul comercial din mediul urban cu vîrste cuprinse între 18-49 de ani cu o audiență medie de 8,4 puncte de rating și 23,9% cotă de piață, urmat la distanță mare de proTV cu 5,3 puncte de rating și 15,2% cotă de piață.

Pe parcursul intregii zile, editiile Observator au difuzat povești ale romanilor care au dovedit ce înseamnă să “Vrei mai mult”, românii care prin munca și perseverență si-au depășit limitele și au devenit un exemplu pentru cei din jur.

De ziua Antenei 1, pe 29 noiembrie, când postul de televiziune a aniversat 21 de ani de existență, echipa Observator a demarat împreună cu Daniel Osmanovici campania ”Maraton pentru Kassandra”: un adevărat maraton media, un demers fără precedent pe piața televiziunilor din România, o transmisiune live dintr-un studio special amenajat, din care Daniel emite non-stop începând cu ora 6.00 a zilei de 29 noiembrie. Sub sloganul #vreimaimult lansat odată cu aniversarea Antenei 1, Daniel încercă să reziste cât mai mult timp în direct, totul pentru cea mai frumoasă prognoză: să aducă soarele în viața Kassandrei Rotariu, o fetiță cu un destin incredibil, care, la numai 9 ani, urmează să fie operată pentru a 37-a oară. Colegi, prieteni și artisti din toate domeniile s-au perindat prin studioul din care transmite Daniel Osmanovici pentru a-l susține și a-l încuraja să reziste cât mai mult.

Vineri şi sâmbătă, de ziua Antenei 1, de la 20:30, s-au decis finaliştii celui de-al patrulea sezon „X Factor”.

După 12 ediţii emoţionante, în care peste 400 de concurenţi şi-au făcut apariţia în faţa celor trei juraţi, dornici să demonstreze că merită un loc în galele live ale show-ului, dar şi o şansă la marele premiu de 100.000 de euro, aseară, juraţii au anunţat finaliştii celui de-al patrulea sezon „X Factor”. Iată cine sunt concurenţii pe care cei trei juraţi-mentori au avut curajul să îi trimită în probele decisive. Showmanul Brenciu a decis să meargă în galele live, în categoria sa, „14-20 de ani”, cu Monica Sannino, Adina Răducan şi Cristian Goaie, categoria „Peste 20 de ani”, antrenată de rock-starul Bănică îi aruncă în luptă pe Nicoleta Nucă, Alexandra Crişan şi Alex Florea, în vreme ce diva Delia merge mai departe alături de trupa 69, alcătuită din Maria şi Cocoon Kills, trupa Contrast, formată din Irina şi Ştefan Condrea şi gemenii de la R-Twins. Vinerea viitoare, de la 20:30, aceştia duc spectacolul la un alt nivel, în prima gală live a super show-ului „X Factor’, la Antena 1.

Recomandari