Sprancenele Adelinei Pestritu, puse in pericol pe Vaporul Iubirii!

Ca orice femeie care investeste mult efort in a se mentine frumoasa, Adelina Pestritu tine foarte mult la propriul corp. Si, cum se stie ca spranceana subtire cu cheltuiala se tine, Adelina a trecut prin cateva momente pline de suspans pe Vaporul iubirii, cand aceasta si-a lasat sprancenele sale perfecte pe mana partenerului sau, Robert Miu.

Antrenata in jocurile "periculoase" ale barbatilor de pe Vapor, frumoasa bruneta a acceptat ca Robert Miu sa intervina asupra sprancenelor, chiar cu riscul de a le strica forma intretinuta cu atata stradanie.

Miza a fost una importanta: un concurs care sa demonstreze ca barbatii se pot implica in problemele de zi cu zi ale femeilor si chiar pot participa la rezolvarea acestora. Riscul a fost cu atat mai mare cu cat Adelina platise 150 de euro pentru a da o forma fara cusur sprancenelor sale.

La final, temerile fotomodelului s-au dovedit cat se poate de intemeiate. Lipsa de experienta in treburile femeiesti ale lui Miu si-a lasat amprenta asupra costisitoarelor sprancene ale Adelinei. Eroarea nu a ramas insa nepedepsita. Modificarile esuate aduse sprancenelor au fost rasplatite de Adelina cu cateva ore de indiferenta totala, in care cei doi nu si-au mai vorbit deloc.

Cum va reusi Robert Miu sa o impace pe Adelina si sa o determine sa il ierte pentru greseala sa, aflati duminica, de la 20.20, la Antena 1.


Ultimele știri