Căutare Live

Ştefan Condrea, numit şi OMUL ORCHESTRĂ, despre ce înseamnă X Factor pentru el

A păşit pe scena X Factor cu cele mai mari emoţii din viaţa sa. Îi era foarte teamă de eşec, însă momentul pe care l-a pregătit i-a lăsat cu gura căscată pe cei trei juraţi.

A păşit pe scena X Factor cu cele mai mari emoţii din viaţa sa. Îi era foarte teamă de eşec, însă momentul pe care l-a pregătit i-a lăsat cu gura căscată pe cei trei juraţi.

Ştefan Condrea a făcut un show memorabil cu a sa reprezentaţie de beatbox. Publicul s-a ridicat în picioare imediat, iar aplauzele au curs în valuri. VEZI AICI MOMENTUL DEOSEBIT!

Sincer, dornic să devină cunoscut, "omul orchestră" ne-a povestit despre experienţa X Factor.

Cum ai ajuns la X Factor? Ce sau cine te-a facut sa vii in fata celor trei jurati?
Dorinta mea de a ajunge la TV m-a determinat sa particip la X Factor. Intotdeauna mi-am dorit sa fiu in centrul atentiei, sa fac spectacol, sa ajung o persoana de care se va vorbi mult timp de acum inainte.

Pentru cine ai cantat cand ai urcat pe scena? Ai vrut sa dovesti ceva cuiva?
Cand urc pe o scena intotdeauna imi doresc sa fac spectacol, sa impresionez, sa fac lumea sa rada, sa ma simt bine. Asta mi-am dorit si acum si, bineinteles, mi-am dorit sa le demonstrez parintilor ca pot ajunge departe cu muzica.

Interviul continuă AICI!

"Gladiatorul" intră în arenele Antenei 1: Filmul de Oscar e duminică, de la 21:30!... "Te cunosc de undeva": Lora, declaraţii emoţionante despre căsnicia sa! "Eşti minunea din viaţa mea"...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri