Live acumFilm: Blonda de la drept
Prime Time 20:00Film: Parker

Succes extraordinar pentru AntenaPlay.ro! 24.000 de abonati, dupa seara lansarii, si jumatate de milion de accesari

Luni seara, la Palatul Parlamentului, s-a lansat oficial cea mai puternica platforma online, Antena Play. Cu o interfata prietenoasa si continut exclusiv romanesc, Antena Play s-a bucurat de un succes extraordinar: 24.000 de utilizatori s-au abonat, in cateva ore de la lansare, pentru a viziona online televiziunile, dar si posturile care au fost create doar pentru aceasta platforma. Numarul de accesari in ziua de luni a fost de peste 500.000. Iar aplicatia iPhone a platformei este pe locul 1 la descarcari in Apple Store Romania.

Aseara, la Palatul Parlamentului, in sala I.C. Bratianu, a avut loc lansarea oficiala Antena Play. Evenimentul a fost transmis in direct de toate posturile TV Intact Media Group. Gazda acestei lansari a fost Alessandra Stoicescu, director executiv IMG, care a vorbit despre performantele de audienta ale televiziunilor in prima jumatate a anului, dar si despre planurile pentru urmatoarele sase luni, intre care se afla si o investitie de doua milioane euro in Observator. Pe scena au urcat aseara si Julien Ducarroz, CCO Orange Romania, companie care este partener strategic al Antena Play, precum si Dragos Stanca, Managing Partner Think Digital, care a vorbit despre importanta lansarii acestei platforme in mediul online din Romania.

Mihai Gadea, director Antena 3, s-a adresat celor prezenti la Palatul Parlamentului pentru a sublinia importanta canalului Antena News – stiri 24 de ore din 24 – pe platforma Antena Play.

Sorin Alexandrescu, CEO Antena Group, si mentorul acestui proiect, a dat startul lansarii platformei, nu inainte de a le multumi angajatilor care, prin activitatea lor din cei 20 de ani de existenta Intact Media Group, au contribuit la lansarea Antena Play.

“Multumim tuturor romanilor pentru interesul si increderea acordate platformei noastre inca din primele secunde de la lansare. Cifrele sunt exceptionale, reprezinta un adevarat record de audienta. Succesul Antenei Play se datoreaza celor 20 de ani de zile de pasiune si inovatie ale tuturor platformelor de televiziune detinute de Intact Media Group si in egala masura celor peste 6,5 milioane de oameni care sunt alaturi alaturi de noi, in fiecare zi”, a declarat Sorin Alexandrescu, CEO Antena Group.

In seara lansarii, de la ora 21.00, utilizatorii AntenaPlay.ro au putut viziona recitaluri sustinute de Delia, Holograf, Connect-R si Lora, iar, de la ora 22.00, un concert necenzurat Parazitii.

Noua platforma video a grupului Intact integreaza cele cinci fluxuri live online ale televiziunilor Antena Group si cele sase canale exclusiv create: News, TvNovela, Stars, Monden, ZU Channel si Mireasa pentru fiul meu.

Click for live!

Recomandari