Antena Căutare

SuperBingo caută un nou Super Câştigător!

Cine va câştiga duminică Marele Premiu al promoţiei VaRADE 500.000 lei? Toate codurile înscrise sunt valabile! Validează-le cu Dubla Norocoasă şi câştigă Super Premii!

Cine va câştiga duminică Marele Premiu al promoţiei VaRADE 500.000 lei? Toate codurile înscrise sunt valabile! Validează-le cu Dubla Norocoasă şi câştigă Super Premii!

Duminică, in ediţia din 6 iulie, SuperBingo Metropolis va acorda Marele Premiu al Promoţiei VaRADE 500.000 lei. Astfel, un super autoturism Dacia Duster va ajunge la un jucător norocos!

Toate codurile înscrise în promoţie de la început sunt valabile! Acestea trebuie doar validate cu Dubla Norocoasă – cartoane albastre + portocalii!

Încă mai este timp pentru înregistrarea codului! Prin SMS la 1316 sau gratuit pe www.superbingo.ro.

Talonul Răzuibil îţi aduce o şansă instant de câştig! Pot ajunge la tine pe loc -100 lei, o serie de cartoane albastre sau un abonament Antena Play valabil 30 de zile!

În perioada 7 -13 iulie, se vor colecta toate taloanele răzuibile necâştigătoare. Pe baza acestora se vor acorda 50 de premii suplimentare iar un norocos va intra la premiile telefonice.

Pentru validare, jucătorii trebuie să deţină cartoane SuperBingo Metropolis, valabile pentru partida în curs.

Ia-ţi cartoane de pe www.superbingo.ro, rapid şi comod , joacă-ţi şansa şi câştigă în vara asta cu SuperBingo Metropolis!

Dan Negru, declaraţie de dragoste la "Te pui cu blondele?"... 600 000 de români au cont pe Antena Play, la doar un an de la lansare!...
Focaccia simplă de casă. Rețetă de pâine din bucătăria italiană
Atunci când ți-e poftă de pâine preparată în casă, cu siguranță te gândești care ar fi...
Horoscopul zilei de 31 martie 2023. Leii sunt plini de energie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 martie 2023 spune că nativii din zodia Leilor nor avea parte de o zi...
Parteneri
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2023. Taurii vor avea parte de o nouă poveste de iubire
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x