Căutare Live

SuperBingo e pe val! Află ce Super Premii poți să câștigi în 15 iunie!

La partida din 15 iunie, SuperBingo Metropolis aruncă în joc 10 milioane de lei premii totale! Vor avea loc 300 de extrageri și se vor acorda 10 premii telefonice!

La partida din 15 iunie, SuperBingo Metropolis aruncă în joc 10 milioane de lei premii totale! Vor avea loc 300 de extrageri și se vor acorda 10 premii telefonice!

Promoția VaRADE 500.000 de lei e în plină desfășurare. Cu Talonul Răzuibil câștigi PE LOC - 100 lei, o serie de cartoane albastre sau un abonament Antena Play valabil 30 de zile - dar și dumincă de duminică la extragerile din emisiune. Dacă descoperi un cod sub zona răzuibilă intri în cursa pentru extragerile săptămânale cu premii în valoare de 10.000 lei!

Pe 6 iulie, în cadrul promoției se va acorda și un Mare Premiu - o Dacia Duster! Înregistrează-ți codul prin SMS la 1316 (cost 0.15 euro+TVA/sms) sau înregistrează-l gratuit pe www.superbingo.ro.

În plus, în perioada 7 iulie-13 iulie, se vor colecta toate taloanele răzuibile necâștigătoare. Pe baza acestora se vor acorda 50 de premii iar un norocos va intra la premiile telefonice.

Pentru validare, jucătorii trebuie să dețină cartoane Superbingo Metropolis valabile pentru partida în care se efectuează extragerile.

Duminică 15 iunie premiul de Linie Acumulată se adună cu premiul de SuperLinie și are valoarea totală de 43.000 lei, iar premiul de Bingo Acumulat se adună cu premiul de SuperBingo ajungând la valoarea totală de 390.000 lei și așteaptă să fie câștigat până la bila maximă 49.
Ia-ți cartoanele albastre și portocalii și câștigă la SuperBingo Metropolis! Iar dacă ai și cartoanele roșii pentru Partida Specială de Vacanță din 22 iunie, poți câștiga suplimentar O CASĂ la premiile telefonice!

Doar AICI, săptămânal, cele mai mari premii sunt pe val!

Zbor cu elicopterul deasupra Vegasului, la Burlăciţa! Sărut pasional în primul date privat... Emisiunea „Te pui cu blondele?" revine pe micile ecrane...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri