Căutare Live

SuperBingo Metropolis: 10.000 lei câştigaţi cu talonul răzuibil!

Promoţia VaRADE 500.000 lei a debutat cu succes în ediţia din 8 iunie la SuperBingo Metropolis bucurând-o pe Violeta Pomană din jud. Olt. Aceasta a cumpărat cartoane şi a înregistrat codul, devenind astfel prima câştigatoare a super promoţiei SuperBingo Metropolis.

Promoţia VaRADE 500.000 lei a debutat cu succes în ediţia din 8 iunie la SuperBingo Metropolis bucurând-o pe Violeta Pomană din jud. Olt. Aceasta a cumpărat cartoane şi a înregistrat codul, devenind astfel prima câştigatoare a super promoţiei SuperBingo Metropolis.

Se pare că e foarte norocoasă pentru că în urmă cu o luna ea a mai fost sunată pentru premiile telefonice. Din păcate, îşi uitase telefonul în casă atunci când a fost sunată de Romică Ţociu şi Cornel Palade. Nu s-a descurajat, a jucat în continuare şi a câştigat 10.000 lei.

A cumpărat cartoane, a înregistrat codul de pe talonul răzuibil aici şi a câştigat!

Violeta nu se consideră chiar atât de norocoasă pentru că în urmă cu ceva ani i-a murit tatăl şi de atunci are singură grijă de fratele sau care suferă de Sindromul Down. Aşa că aceşti bani au picat din cer într-un moment când avea mare nevoie de ei:

Mă iubeşte Dumnezeu! După ce am ratat marea şansă de acum câteva săptămâni când nu am răspuns la telefon iată că norocul a venit iar în calea mea. Am avut atâtea necazuri încât asta era singura mea speranţă. Mă certasem cu bunica mea şi, de supărare, am uitat complet de faptul că am jucat la SuperBingo Metropolis. Însă nu am disperat şi am jucat în continuare. Nici acum nu mă voi opri. Voi juca la SuperBingo Metropolis pentru că îmi doresc să vorbesc şi cu Romică şi Cornel. Soţul nu m-a crezut, dar în momentul în care a fost convins bucuria lui a fost foarte mare. Suntem fericiţi că am câştigat la SuperBingo Metropolis şi acum ştim că este bine că niciodată să nu-ţi pierzi speranţa.”

Fii şi tu câştigător la SuperBingo Metropolis! A început VaRADE 500.000 lei unde fiecare serie de cartoane cumpărată îţi aduce acum încă o şansă de câştig cu talonul razuibil! Pe loc!

Ia-ţi cartoane şi norocul poate fi de partea ta! Poţi câştiga pe loc o serie de cartoane albastre, 100 lei, un abonament AntenaPlay sau, săptămânal, la extragerea în direct de duminică, 10.000 lei. Toate codurile răzuibile înscrise prin SMS la 1316 sau pe www.superbingo.ro participă la toate extragerile. Trebuie doar să aveţi cartoane valabile la partidele Super Bingo Metropolis. Cei care cumpără cartoane online sunt înscrişi automat în promoţie. Rade Super Premii cu SuperBingo Metropolis!

Spune-ne cui îi ești recunoscător!... Ce ai face dacă ai câștiga premiul cel mare?...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri