Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30X Factor

Tata si fiica isi dozeaza adrenalina la Castigi in 60 de secunde. Vezi cine va fi tatic in fata noilor provocari!

Cea de-a saptea editie Castigi in 60 de secunde are ca tema confruntarea tata si fiica. Si nu oricum, ci pe bani grei, pusi la bataie de campionul divertismentului, Dan Negru. Cum se vor descurca senzationalele cupluri cu probele care mai de care mai ingenioase si cum si-au propus concurentii sa cheltuiasca banii castigati, telespectatorii Antena 1 vor putea urmari maine seara, de la 20:20, intr-o nou episod Castigi in 60 de secunde.

Cea mai noua editie Castigi in 60 de secunde aduce pe platoul lui Dan Negru doua cupluri senzationale. Tata si fiica vin sa isi testeze indemanarea si abilitatile practice intr-un nou episod al celui mai tare gameshow din lume, Castigi in 60 de secunde. Si nu oricum, ci pe o miza pe masura: 100.000 de lei pusi la bataie de campionul divertismentului, Dan Negru.

Florian Oprea are 42 de ani si este zugrav. Impreuna cu fiica sa Gabriela, de doar 17 ani, Florian spera sa isi securizeze nivel dupa nivel si sa puna mana pe premiul cel mare. Cu banii castigati, tatal vrea sa faca scoala de soferi, iar fiica sa vrea sa isi cumpere un laptop.

Cel de-al doilea cuplu de senzatie este format din Stefan, de 57 de ani, inginer constructor si fiica sa Alexandra, in varsta de 30 de ani, de profesie arhitect. Tatal i-a insuflat fiicei inca din copilarie pasiunea pentru drumetii si sporturile extreme, asa ca nici ca se putea un prilej mai bun pentru a concura impreuna si a-si demonstra simtul practic si abilitatile.

Cum se vor descurca senzationalele cupluri cu probele care mai de care mai haioase si, mai ales, cum si-au propus sa cheltuiasca banii pe care spera din tot sufletul sa ii castige, telespectatorii Antena 1 vor putea urmari maine seara, de la 20:20, intr-o nou episod Castigi in 60 de secunde.

Cu doua emisiuni la Antena 1 si alte doua la o televiziune din Chisinau, Dan Negru se mentine cel mai longeviv prezentator de divertisment din tara noastra, aflat mereu pe primele locuri in preferintele telespectatorilor. De altfel, de la inceputul lui 2011 si pana la binemeritata vacanta din vara, emisiunile sale de la Antena 1, Plasa de stele, Castigi in 60 de secunde si Te pui cu blondele?, s-au mentinut mereu in top 10 emisiuni de divertisment.

Recomandari