Antena Căutare

Tavi Colen l-a pus la punct pe Alin Oprea in emisiunea lui Capatos. „Un show pacatos”, lider in topul audientelor

Tavi Colen a venit aseara in emisiunea lui Capatos pentru a lamuri definitiv lucrurile in scandalul iscat de curand de fostul sau cel mai bun prieten, Alin Oprea. Zilele trecute, dupa cinci ani de la destramarea trupei Talisman, Alin i-a adresat o serie de acuze fostului sau coleg de trupa, cea mai grava dintre acestea fiind legata de familia lui Tavi. Enervat la culme, acesta l-a pus la punct aseara pe Alin in emisiunea lui Capatos. Un show pacatos s-a impus aseara ca lider de piata atat la nivelul publicului urban, cat si la nivelul segmentului comercial 15-54 urban.

Dupa cinci ani de la destramarea trupei Talisman, jumatatea blonda a formatiei, Alin Oprea, a lansat o serie grava de acuze la adresa fostui sau coleg. La inceput, Tavi Colen nu a parut foarte afectat de acest scandal, pana in momentul in care Alin i-a jignit familia si baietelul de doar 4 ani.

Astfel, Tavi a decis ieri sa lamureasca lucrurile si l-a pus la punct fara menajamente pe fostul sau cel mai bun prieten. Invitat in emisiunea lui Dan Capatos, olteanul a spus ca nu l-a deranjat in niciun fel ca Alin a spus despre el ca nu ar avea voce sau ca nu stia sa se imbrace, insa in momentul in care l-a acuzat ca si-a abandonat baietelul, lucrurile au luat o cu totul alta intorsatura. Ba mai mult, Tavi a intarit in emisiunea lui Capatos ca daca Alin va mai continua sa se ia de familia lui, il va spulbera fara menajamente.

Telespectatorii i-au ramas fideli campionului noptilor albe, astfel ca aseara emisiunea "Un show pacatos" s-a situat pe prima pozitie in topul audientelor, atat la nivelul segmentului urban, cat si la nivelul publicului comercial 15-54 urban. Emisiunea moderata de Dan Capatos a inregistrat aseara un rating mediu de 1,7 procente si o cota de piata de 9,3%, in timp ce principalul sau competitor, Pro Tv, a inregistrat un rating mediu 1,3 procente si o cota de piata de 7,3%, la nivelul publicului urban. Un show pacatos s-a impus ca lider de piata si la nivelul segmentului comercial 15-54 urban, inregistrand un rating mediu de 1,8 procente si o cota de piata de 9,3 %.

Din 6 februarie, Dan Capatos da startul noptilor pacatoase mai devreme, de la 23:10, cu rubrici noi, invitati de senzatie si discutii incendiare. Editia din 6 februarie va marca nu numai trecerea la noua ora, ci va fi o editie speciala de lansare a unui club asa cum nu s-a mai vazut in Romania.

Sursa: Kantar Media

Stela Popescu: “Daca ne certam, murim de foame!”... VIDEO! Capatos isi deschide club... pacatos!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x