Antena Căutare

"Te cunosc de undeva!", lider de audienţă la oraşe şi în toată ţară

Emisiunea "Te cunosc de undeva!", care a avut-o drept câştigătoare pe Theo Rose, cu o transformare în Randi, a fost sâmbătă seară lider de audienţă, la oraşe şi în toată ţară

Emisiunea "Te cunosc de undeva!", care a avut-o drept câştigătoare pe Theo Rose, cu o transformare în Randi, a fost sâmbătă seară lider de audienţă, la oraşe şi în toată ţară.

Show-ul transformărilor a adunat în faţă micilor ecrane 2.032.000 de telespectatori la nivelul publicului din toată ţară, în minutul de maximă audienţă, de la 21.45.

Aşadar, la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 s-a aflat pe primul loc în clasamentul audienţelor şi a obţinut sâmbătă seară, pe perioada difuzării emisiunii (19.59 - 23.21), o audienţă medie de 9,8 puncte de rating şi o cota de piaţă de 21,7%, în timp ce următorul clasat, Pro TV, înregistra doar 6,3 puncte de rating şi o cota de piaţă de 14,1%.

Clasamentul se păstrează şi la nivelul publicului din toată ţară, unde Antena 1 rămâne lider cu o audienţă medie de 8,5 puncte de rating şi o cota de piaţă de 19 %, urmată de Pro TV, cu doar 5,9 puncte de rating şi o cota de piaţă de 13,2 %. De asemenea, la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, Antena 1 a înregistrat cifre foarte bune de audienţă.

Aşadar, în ajun de Florii, Geørge l-a adus pentru prima dată la “Te cunosc de undeva!” pe Johnny Hallyday, o icoană artistică a Franţei şi unul dintre cei mai bine vânduţi artişti din toate timpurile, Liviu Teodorescu s-a transformat într-un tânăr de 22 de ani pe care succesul l-a răsfăţat de mic, Justin Bieber, Andrei Ştefănescu şi Liviu Varciu i-au adus în premieră, pe scenă show-ului transformărilor, pe Marie şi Per, suedezii de la Roxette, în timp ce Paula Chirilă a cântat şi a dansat îmbrăcată mai sumar că niciodată precum Rita Ora. Sâmbătă seară, ruletă personajelor le-a oferit spre interpretare talentaţilor concurenţi mai mulţi artişti români celebri că în alte ediţii. Astfel, Anca Ţurcaşiu s-a transformat într-o nouă prietenă bună de-a să, irepetabilă Corina Chiriac, Rareş Dragomir a cântat despre trădare precum Ovidiu Komornyik, Feli Donose a interpretat romanţă “De ce oare eu te-am cunoscut?”, aşa cum o făcea nemuritoarea Ileana Sararoiu, iar Nicoleta Nuca a imitat-o pe minunată Loredana. Câştigătoarea ediţiei a fost desemnată Theo Rose, care l-a imitat pe Randi, cu recentul sau hit, "Dansăm".

De asemenea, în această ediţie din ajun de Florii, Florin Ristei, Andrei Ştefănescu şi trupa FreeStay au închinat un tribut emoţionant unui Moţ nemuritor cu nume de floare, Florian Pittiş.

Sursă:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group

Probleme în... paradis. „Insula iubirii” filmată la temperaturi extreme! Au înghețat pe plajele din Thailanda!... Magicianul care știe să se joace cu veverița i-a convins pe jurați. Pufic și Andrei au primit undă verde pentru finală...
Zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Nativii din zodiac se vor...
Horoscopul zilei de 29 mai 2023. Scorpionii reușesc să-și crească veniturile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 mai 202 spune că nativii din zodia Scorpionului reușesc să-și crească...
Parteneri
7 tipuri de acizi pentru față. Cum îi integrezi în rutina de îngrijire
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x