Antena Căutare

"Te cunosc de undeva!", lider detasat de audienta

Antena 1 conduce clasamentul de audienta pe Whole Day si in Prime Time

Zi extraordinara ieri pentru Antena 1. Urmarind in numar foarte mare programele Antenei 1, telespectatorii au condus postul generalist al trustului Intact in fruntea clasamentului de audienta la nivelul intregii zile, atat pe targetul comercial, cat si in randul publicului din mediul urban si national. Si in Prime Time, Antena 1 a fost prima optiune a celor mai multi romani din mediul urban. Observatorul diminetii, ambele intervale de difuzare Mireasa pentru fiul meu, Observator 13, Observator 16 si Acces Direct s-au impus ca lider de audienta in randul publicului comercial, 18-49 urban. Transforming show-ul Te cunosc de undeva!, ce incepand de aseara poate fi urmarit in fiecare miercuri, de la 20:30, la Antena 1, s-a impus si el ca lider detasat de audienta atat in randul publicului comercial, 18-49 urban, cat si la nivel urban si national.

Antena 1 a inregistrat ieri pe Whole Day un rating mediu de 3.1 la suta si o cota de piata de 17.1 la suta pe targetul comercial, 18-49 urban, clasand principalul competitor, Pro Tv, pe pozitia secunda, cu un rating mediu de 2.7 la suta si 14.8 la suta cota de piata. Si la nivel urban si national, Antena 1 a fost intaia optiune a telespectatorilor la nivelul intregii zile.

Antena Group: Antena Play si GSP TV nu vor fi vandute... Gluma au ba?! Cristian Tantareanu, grav bolnav?...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Parteneri
Prăjitură cu cremă de mac și crumble. Un deliciu garantat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x