Căutare Live

"Te cunosc de undeva": Pepe a invatat coreeana in cinci zile!

Atunci cand intri intr-un show cum este „Te cunosc de undeva!”, trebuie sa fi pregatit pentru orice. A simtit-o pe propria-i piele si Pepe, caruia ruleta i-a adus un rol de zile mari saptamana aceasta: coreeanul PSY, care a innebunit lumea cu dansul gangnam style. Timp de cinci zile, artistul a uitat de tot si a repetat non stop.

„A fost ambitia mea sa invat textul pe de rost! Oricum stiu ca de la primele cuvinte ii va plesni rasul pe toti. Si mai stiu ca si daca ma voi incurca, nu va avea cine sa ma corecteze!” a mai glumit artistul.

Lasand gluma la o parte, Pepe s-a antrenat foarte mult timp pentru acest rol. Nu e usor deloc sa canti live si, mai ales, intr-o limba necunoscuta, sa interpretezi un rol si sa dansezi energic. Si pentru a-i semana si mai bine coreeanului, Pepe a renuntat la fizicul lui de invidiat si a baut 3 l de apa inainte de a intra pe scena! Cum se va descurca indragitul artist, ramane de vazut sambata aceasta, de la 20:30, la Antena 1!

„In Premiera cu Carmen Avram” revine la Antena 3 cu un nou sezon... Fosta iubita a lui Mihai Bendeac a facut show la preselectiile "Romania Danseaza"!...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri