Live acumFilm: O bucla in timp
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

"Te pui cu blondele?" a condus ieri seara in clasamentul de audienta

Confruntare de exceptie miecurea aceasta in platoul “Te pui cu blondele?”! Adriana Bahmuteanu si Ozana Barabancea au facut echipa impotriva armatei blondelor, acceptand nu numai provocarea unui concurs de cultura generala inedit, ci si avalansa de curiozitati indraznete ale celor 50 de adversare. Si ieri, telespectatorii au savurat o competitie pe cinste la “Te pui cu blondele?”, emisiunea moderata de carismaticul Dan Negru impunandu-se lider de piata la nivelul mai multor targeturi: all urban, 18 + urban si national. Sute de mii de telespectatori i-au fost aproape si de aceasta data prezentatorului tv si pentru ei Dan Negru pregateste cu flerul unui om de televiziune experimentat un nou “meci”, bineinteles unul din care va iesi iar invingator.

“In televiziune e ca-n fotbal, nu conteaza deloc meciul pe care l-ai castigat, e deja trecut. Tot ce conteaza e meciul urmator, asa ca pasii urmatori sunt cei mai importanti. De 12 ani sunt in prime-time-ul Antenei 1, sezon dupa sezon, dar intotdeauna am impresia ca o iau de la inceput...” spune Dan Negru.

Ieri, “Te pui cu blondele?” s-a impus lider de piata, inregistrand in intervalul orar 20:29-22:30, la nivelul targetului all urban, o audienta de 6,5 % si o cota de piata de 12,8 %, in vreme ce postul Pro TV a inregistrat un rating de 6 % si o cota de piata de 11,8 %.

Cei mai multi telespectatori din mediul urban au ales miercurea aceasta “Te pui cu blondele?” in detrimentului sitcom-ului cu Florin Calinescu “Tanti Florica” difuzat de Pro Tv, in slotul comun de difuzare “Te pui cu blondele?” conducand detasat clasamentul de audienta.

Emisiunea s-a situat pe primul loc in topul audientelor si la nivelul targetului 18+ urban, cu 6,6 % rating si 12,7 procente share, pe locul secund clasandu-se Pro Tv care a inregistrat 6,1 % rating si 11,7 % cota de piata. La nivel national, Antena 1 a condus clasamentul de audienta cu “Te pui cu blondele?” inregistrand 6,9 procente rating si 13,2% share in timp ce principalul sau competitor, Pro Tv s-a clasat pe a treia pozitie cu 6,4% rating si 12,2% cota de piata.

In minutul de aur, 21:50, peste un milion de persoane din mediul urban urmareau “Te pui cu blondele?”, varful de audienta atingand 11,4 % rating si 22,5 % cota de piata.

Asa cum se intampla in fiecare saptamana la “Te pui cu blondele?”, cei de acasa au avut parte si miercurea aceasta nu numai de o emisiune de cultura generala, ci si de numeroase dezvaluiri de senzatie din partea invitatelor editiei. Cum atat Ozana Barabancea cat si Adriana Bahmuteanu au slabit foarte mult in ultima perioada, curiozitatile domnisoarelor legate de acest subiect s-au tinut lant. Ce anume a cauzat ingrasarea si care a fost cea mai eficienta cura de slabire la care au apelat, acestea sunt doar doua dintre intrebarile la care vedetele au fost provocate sa raspunda. Nici curiozitatile legate de viata de familie nu au lipsit, Adriana fiind confruntata cu fel de fel de intrebari indiscrete cu privire la relatia cu Silviu Prigoana. In premiera la “Te pui cu blondele?”, vedeta a dezvaluit detalii legate de divortul anterior si fabuloasa suma de cateva milioane de euro la care a renuntat. Desi nu au iesit invingatoare din competitie, blondele fiind cele care au plecat acasa cu premiul editei, cu siguranta, atat Ozana cat si Adriana s-au bucurat de tensiunea si emotiile unei confruntari pe cinste.

Alaturi de “Te pui cu blondele?”, mai multe programe ale postului s-au impus ieri lider de piata. Astfel, Antena 1 s-a situat pe primul loc in topul preferintelor telespectatorilor din mediul urban si cu cele doua editii “Mireasa pentru fiul meu”, “Acces Direct”, “Un show pacatos”, Observator 13 si Observator 16.

Recomandari