Horia Vîrlan şi Joseph Hadad sunt invitaţii din această săptămână de la „Te pui cu blondele?”. Telespectatorii vor avea ocazia să-i vadă în ipostaze inedite, având în vedere că mediul în care se simt cel mai bine este bucătăria. Cu toate acestea, ei au dat dovadă de curaj şi au venit să le înfrunte pe cele 50 de blonde din armata lui Dan Negru.
Experienţa de zeci de ani pe care cei doi o au, le-a determinat pe blonde să le ceară sfaturi din bucătărie pe care nu le ştie toată lumea. Astfel, Vîrlan şi Hadad le-au spus blondelor cum pot alege ananasul copt din supermarket-uri, tocmai bun de mâncat: „Smulgi frunzele ananasului, iar dacă ele se desprind foarte uşor înseamnă că este prea copt. Ca să fie bun, frunzele trebuie să se rupă puţin greu, nu foarte, pentru că atunci înseamnă că nu este făcut”, povesteşte Joseph Hadad.
Un alt sfat practic pe care blondele l-au aflat a fost cel legat de iuţeala ardeilor: „Dacă tai ardei şi vrei să nu rămâi cu iuţeala pe mâini, înainte de asta, trebuie să-ţi unghi mâinile cu puţin ulei”, declară Horia Vîrlan.
Concurentele au mărturisit că nu ştiau sfaturile pe care cei doi bucătari le-au dat şi că le vor folosi. Tot în ediţia de miercuri, 16 iulie, de la 20:30, la Antena 1, la „Te pui cu blondele?”, cei doi bucătari le-au dezvăluit blondelor şi, totodată, demonstrat trucul care poate fi folosit ca laptele să nu dea în foc. Despre ce este vorba vor afla telespectatorii care vor urmări emisiunea lui Dan Negru.