"Te pui cu blondele?": O blondă plânge în braţele lui Aurelian Temişan

Fiecare om visează la întâlnirea cu vedeta sau artistul pe care îl admiră, dar puţini au ocazia să-şi vadă visurile devenite realitate.

Fiecare om visează la întâlnirea cu vedeta sau artistul pe care îl admiră, dar puţini au ocazia să-şi vadă visurile devenite realitate.

Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre una dintre concurentele quiz-show-ului difuzat de Antena 1, “Te pui cu blondele?” care a avut ocazia să-l sărute pe idolul său, Aurelian Temişan. Curajoasă din fire, blonda a sărit în braţele artistului ca să-l sărute, dar, năpădită de emoţii, a început să plângă. Ce a urmat şi cum a reacţionat Temişan ramăne de văzut la "Te pui cu blondele?" în ediţia de miercuri, 6 august, de la 20:30, la Antena 1.

Cel mai longeviv quiz-show din România, "Te pui cu blondele?" a ajuns la cel de-al 14-lea sezon. De-a lungul vremii, Dan Negru a pregătit în fiecare ediţie provocări şi surprize pe măsura show-ului. Astfel, în ediţia de astăzi, una dintre concurente a avut ocazia nu doar să-şi întâlnească idolul, ci să-l şi sărute.

Pippa Middleton a dezvăluit secretul din spatele siluetei sale. Cum reușește sora lui Kate Middleton să se mențină în formă
Pippa Middleton a dezvăluit secretul din spatele siluetei sale. Sora lui Kate Middleton nu ține...
Horoscopul zilei de 23 septembrie 2021. Berbecii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 septembrie 2021 aduce multe momente dificile în viața Berbecilor....
Parteneri
Parmigiana de vinete. Rețetă clasică din bucătăria italiană
Parmigiana de vinete este o rețetă din bucătăria tradițională italiană de vinete cu parmezan și cu sos de roșii. Pe cât de simplă este rețeta, pe atât de gustoasă și consistentă.
Catine.ro
Ultimele știri