Live acumPoftiţi pe la noi: Poftiţi la circ
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Telespectatorii au decis: „Te pui cu blondele?”, lider de piata!

Aseara, Dan Negru le-a adus telespectatorilor Antenei 1 o editie cu totul speciala „Te pui cu blondele?”, pentru care a gasit drept invitat special un mic Vadim Tudor. Catalin Balan, dar si cei 50 de micuti invitati au uimit intreaga echipa cu bagajul lor de cunostinte. Telespectatorii le-au fost aproape in aceasta editie de colectie, emisiunea „Te pui cu blondele?” situandu-se ca lider de piata atat la nivelul targetului all urban, si 18+ urban, cat si pe segmentul national.

Ieri, “Te pui cu blondele?” s-a impus lider de piata, inregistrand la nivelul targetului all urban o audienta de 8.4 % si o cota de piata de 15.5 %, in vreme ce postul Pro TV a inregistrat un rating de 7.8 % si o cota de piata de 14.4%. Emisiunea s-a situat pe primul loc in topul audientelor si la nivelul targetului 18+ urban, cu 8.3 % rating si 14.9 procente share, pe locul secund clasandu-se Pro Tv care a inregistrat 7.9% rating si 14.2% cota de piata. In minutul de aur, 22:25, aproape 1,4 milioane de telespectatori din mediul urban urmareau „Te pui cu blondele?”, emisiunea inregistrand un rating de 13.3% si o cota de piata de 26.9%.

Catalin Balan, un pusti de doar 9 ani, „toba de carte”, dupa cum i-a spus chiar carismaticul prezentator i-a uimit pe toti cu pasiunile sale. Cand vine vorba despre subiecte precum perioada nazista sau cel de-al doilea razboi mondial, nimeni nu-l intrece si nu rateaza niciun documentar pe aceste teme.

Domeniile pregatite de Dan Negru: stele, batalii, fluvii, zei, vecini, Dumbrava Minunata, rasfatati, cuvinte, insusiri, procedee nu i-au dat batai de cap micutului, insa nici ceilalti micuti din platou nu s-au lasat mai prejos. Pentru ca au stiut sa desparta corect in silabe cuvantul „leoaica”, cei 50 de copii au castigat marele premiu, insa Catalin a plecat si el acasa cu o tableta de ultima generatie, care sa-i usureze studiul.

Recomandari