Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Televiziunile Intact Media Group in topul audientelor pe anul 2012

Televiziunile Intact Media Group au un bilant la sfarsit lui 2012, in ceea ce priveste audientele inregistrate in randul populatiei din orase: Posturile trustului au fost lidere in Whole Day, dar si pe trei din cele cinci intervale orare importante. Totodata, posturile INTACT domina in Day Time si in randul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, surclasand trustul concurent, CME.

Cele mai urmarite emisiuni in 2012 intr-un clasament in functie de cota de piata sunt meciul de fotbal din preliminariile campionatului European, difuzat de Antena 1 si GSP TV, show-ul cu traditie "Te pui cu blondele", prezentat de campionul divertismentului, Dan Negru, "Te cunosc de undeva", dar si X Factor, emisiunea concurs cu cel mai mare premiu din istoria divertismentului din Romania, 200.000 de euro.

Defalcat pe segmente orare, televiziunile INTACT isi adjudeca pozitia de lider absolut in Day Time, inregistrand o medie a cotei de piata de 21,5% in randul populatiei urbane, la o diferenta de 8 puncte fata de CME. In Day Time, televiziunile INTACT conduc si in randul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani.

In intervalul orar 16,00 - 19,00, televiziunile INTACT conduc confortabil clasamentul audientelor alcatuit pe baza cotei de piata inregistrate, la o diferenta de 3,3% fata de trustul din care face parte si Pro TV.

In Prime-Time, sportul si divertismentul conduc in clasamentul realizat in functie de cota de piata a emisiunilor difuzate de televiziunile INTACT. Observatorul orei 19,00, prezentat de Andreea Berecleanu in timpul saptamanii si de Anca Rusu in week-end, se afla, de asemenea, in topul productiilor preferate de romanii care locuiesc in mediul urban.

Televiziunile Intact Media Group isi adjudeca si segmentul orar din Late Fringe, intre orele 23,00 si 02,00, cand cota de piata inregistrata este de 19,3%, cu 1,8% mai mult decat trustul CME.

Comparativ cu cota de piata inregistrata in 2011, televiunile Grupului Intact inregistreaza cresteri ale cotei de piata importante in 2012, in majoritatea intervalelor orare, in randul populatiei din orase, cu varste cuprinse intre 15 si 54 de ani.

Trustul concurent CME are scaderi importante ale aceluiasi indicator pe toate segmentele orare. Cea mai importanta pierdere se inregistreaza in Access, unde posturile INTACT are o crestere importanta.

Recomandari