Căutare Live

Aurelian Temișan încearcă să-i facă baie lui Cosmin Seleși, la “Te cunosc de undeva!”

Ediție agitată pentru Cosmin Seleși miercuri, 20 noiembrie, la “Te cunosc de undeva”, când s-a bucurat de o atenție deosebită din partea bunului său prieten, Aurelian Temișan, membru al juriului.

Cosmin Seleși, la momentul băiței plănuite de Aurelian Temișan

Ediție agitată pentru Cosmin Seleși miercuri, 20 noiembrie, la “Te cunosc de undeva!”, când s-a bucurat de o atenție deosebită din partea bunului său prieten, Aurelian Temișan, membru al juriului.

Mai întâi, îl “transformă” pe Cosmin într-o statuie și îi agață de braț unul dintre pantofii pe care Dalma (Amy Winehouse) îi abandonase pe scenă.

Apoi, încearcă să-i facă o băiță, în cada adusă în fața publicului, la momentul transformării lui Ellie White în Cabron.

In aceeasi ediție, Cosmin va demonstra că știe să cânte la chitară, după ce Matteo va interpreta ”Hotel California”, din repertoriul Eagles.

Aproape de final, Temișan se îngrijorează pentru prietenul sau, Cosmin: ”A pupat la mâini de bărbați sezonul ăsta...”.

În ce alte situații va mai fi pus Cosmin, vedeți miercuri, 20 noiembrie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”, la Antena 1.

 

Un concurent "Top Chef" vrea să doboare recordul naţional al celor mai numeroase porţii de fasole cu afumătur... Bani pentru toate poftele! 200 de câştigători la Super Bingo Metropolis...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri