Căutare Live

"The Industry", o noua revista dedicata industriei media

“The Industry” este o revista adresata profesionistilor si entuziastilor industriei media, care va urmari indeaproape miscarile strategice, achizitiile importante, cifrele relevante, echipele, leaderii, evenimentele si informatia esentiala.

Prima aparitie este un demo, urmand ca din septembrie revista sa apara lunar in varianta print . De asemenea, pe site-ul www.theindustry.ro vor fi furnizate stiri si comentarii cu frecventa zilnica.

Coordonatorul editorial al acestui nou proiect este analistul Iulian Comanescu iar layout-ul poarta semnatura agentiei de creatie Griffon and Swans. Colaboratorii revistei, altii de fiecare data, reprezinta nume cu rezonanta in industria media, de la creativi la producatori sau regizori. "The Industry" este un proiect realizat de Intact Media Group.

"The Industry" este o publicatie cu target foarte clar, destinata oamenilor din comunicare, adica grupuri media, agentii de media, agentii de creatie, agentii interactive si alte agentii. In plus, este destinata marilor clienti, marilor advertiseri, care au bugete mari de cheltuit si cu care trebuie sa fim onesti si sa le spunem pe ce dau banii", explica Iulian Comanescu, redactor sef la "The Industry".

Mama Adelinei Pestritu, ingrijorata ca fiica ei sa nu se intoarca maritata de pe „Vaporul Iubirii”... VIDEO! Superserialul Hispania, o poveste uimitoare, numai la Antena 1!...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri