Căutare Live

Toamna se numara show-urile! Antena 1 lanseaza noua grila a sezonului

Sute de profesionisti si zeci de productii care ii vor tine pe romani, din nou, cu sufletul la gura! Antena 1 lanseaza grila de toamna. Vedetele trustului s-au adunat pentru a sarbatori evenimentul. Iata ce ne-au pregatit pentru acest sezon!

Toamna se numara show-urile!

"Pe parcurs va veti intalni cu o multime de nume interesante, zicem noi, care se vor bucura de atmosfera din platou. Atmosfera de buna dispozitie, de relaxare", a declarat Augusta Lazarov.

Iar Dan Negru nu avea cum sa lipseasca.

"Ne-am adunat ca sa povestim despre grila de toamna a Antenei. Antena, o sa vedeti in sezonul acesta de toamna, va fi la masa televiziunilor, altii, speram noi sa fie in meniu, pentru ca formatele pe care o sa le vedeti sunt destul de puternice", spune Dan Negru, gazda show-ului Next Star.

Mai mult, din aceasta toamna vor exista si cateva productii noi, cum ar fi "Totul e permis", un format in premiera in Romania.

Asadar, fiti pe faza! Antena 1 cucereste Romania!

Puteti urmari editia integrala a emisiunii Acces Direct pe antenplay.ro!

Excursie in tinul palincii la Observator Special... NEXT STAR! Micuta Mara Crucianu a ridicat juriul in picioare cu o hora moldoveneasca...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri