Căutare Live

Antena 1, 26 de ani! Oho, ce a trecut timpul! Top opt transformări ale unora dintre cele mai iubite vedete! Dan Negru și Dan Capatos au îmbătrânit ca vinul! Andreea Berecleanu și Bordea, de nerecunoscut!

Antena 1 împlinește 26 de ani de la intrarea în emisie! Dacă pentru câteva dintre cele mai iubite vedete timpul a adus transformări uriașe, altele au reușit să sfideze trecerea anilor!

Transformări ale unora dintre cele mai iubite vedete ale Antenei 1.

1. Dan Negru știe să îmbătrânească la fel ca vinul!

Priviți-l cu atenție! Ați văzut coroana? E regele audiențelor de atât amar de vreme, dar toate emoțiile pe care le-a simțit de-a lungul anilor nu și-au pus amprenta pe înfățișarea lui! Ba a îmbătrânit ca vinul!

Din anul 2000, cel în care Dan Negru, cunoscut realizator al televiziunii naționale până atunci, s-a alăturat echipei Antena 1 și a început colaborarea sa cu părintele divertismentului românesc, Valeriu Lazarov, și până astăzi, după multe emisiuni ce au încântat românii, îndrăgitul prezentator pare să sfideze timpul.

Când Dan Negru intra în pâine serios și prezenta „Academia Vedetelor”, un show cu un format ce i-a fermecat pe români, și când devenea protagonistul programului de Revelion, la începutul unei dominații imposibil de egalat, prezentatorul avea doar… O tunsoare diferită?...

Să fie tocmai emoțiile trăite secretul tinereții lui?„Am mari emoţii de fiecare dată când începe o emisiune. La orice filmare am trac. Consider că în momentul în care nu mai ai trac, ar trebui să laşi pixul sau microfonul jos şi să pleci. Cred că acesta e un lucru care te ţine în priză mereu.", spunea Dan Negru, într-un interviu, recunoscând că la prima apariție a sa în direct a fost ţinut de mână de Angela Similea, invitata sa de atunci.

2. Dan Capatos trebuie să dețină secretul tinereții veșnice!

Dan Capatos nu a fost întotdeauna „pasăre de noapte”. Intra pe post la ora 8.00 fix, la „Dimineața devreme”, alături de Cristina Cioran. Ulterior, și-a schimbat programul radical! A trecut la late night show, cu „Un show păcătos” și „Xtra Night Show” și a ajuns să meargă la culcare abia la ora 5.00 dimineața, după cum a mărturisit chiar el într-un interviu.

„M-a ajutat programul într-un fel. Faptul că nu pot să dorm până la 5.00 m-a ajutat să citesc sute de cărți. Mi-am regăsit timpul pentru citit și plăcerea de a citi”, mărturisea Dan Capatos.

Să fie acesta secretul tinereții lui? Dan Capatos pare că și-a schimbat doar stilul vestimentar, căci pe chipul lui anii ce au trecut nu au vrut să lase vreo urmă.

3. Cătălin Bordea

Citește și
colaj de fotografii cu liviu dragnea si irina tanase
Din ce face bani Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea. Ce studii are și cu ce se ocupa
Din ce face bani Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea. Ce studii are și cu ce se ocupa
colaj foto cu dylan lombard
El e tânărul care nu are pic de grăsime în corp, indiferent ce ar mânca. Toți se uită ciudat la el când îl văd. Cum arată
El e tânărul care nu are pic de grăsime în corp, indiferent ce ar mânca. Toți se uită ciudat la el când îl văd. Cum arată
imagine cu o portie de pui crispy
Un bărbat a mâncat doar pui crispy timp de 30 de zile. Transformarea a fost uluitoare. Ce a descoperit
Un bărbat a mâncat doar pui crispy timp de 30 de zile. Transformarea a fost uluitoare. Ce a descoperit
Mai multe articole

La prima apariție a sa la TV, cu 15 ani în urmă, Cătălin Bordea arăta complet diferit. Avea păr! O claie de păr!

Cătălin Bordea, care acum este colegul lui Dan Capatos, la „Xtra Night Show”, a făcut primul număr de stand-up comedy la TV în emisiunea lui Andrei Gheorghe de la Antena 1.

De altfel, glumele lui Cătălin Bordea de atunci chiar au avut legătură cu părul lui. El a glumit că este bine să te tunzi, pentru că altfel, „unii te consideră homosexual” ori „te confundă” cu o femeie.

4. Simona Gherghe întinerește, pe măsură ce trece timpul

Nici Simona Gherghe nu știe să îmbătrânească! La fel de fermecătoare a fost și la prima ei apariție la Antena 1, la pupitrul Observatoului.

„Începutul carierei mele în Antena 1 se leagă de Observator 13. Eu când am venit în Antena 1 am preluat Observator 13.00 și cel de la ora 17.00 de la acea vreme”, povestea Simona Gherghe, într-un interviu.

Ea a explicat că în tot acest timp, nu a simțit nevoia să plece de la Antena 1.

„Nu simt că m-am plafonat. Aș fi avut posibilitatea să plec, dar nu am simțit nevoia să plec. Mi-a fost bine”, a spus Simona Gherghe.

De atunci, a prezentat cinci ediții «Genialii», făcând echipă cu Dan Negru, și preluat „Acces Direct”, emisiune de la cârma căreia a plecat pentru a deveni pentru cea de-a doua oară mamă.

5. Andreea Berecleanu, de nerecunoscut!

La primele ei apariții la Antena 1, prezentatoarea avea un look complet diferit. Era aproape de nerecunoscut, cu părul șaten și cu o tunsoare diferită.

Un lucru este cert, însă! Frumusețea Andreei Berecleanu este nemuritoare!

6 și 7, că doar vin la pachet de 11 ani! Ohoho! Dar ce a trecut timpul pentru Dani Oțil și Răzvan Simion!

De 11 ani, Dani Oțil și Răzvan Simion fac dimineţile românilor mai frumoase, la Antena 1. De nedespărţit, încă din perioada grădiniţei, cei doi matinali au copilărit împreună, au râs, au muncit cot la cot și au devenit din ce în ce mai buni și mai arătoși, la televizor!

În prima ediție a celui mai iubit matinal din România, când au preluat ștafeta de la Horia Brenciu, Dani Oțil și Răzvan Simion erau la fel de hazlii, dar cu tunsori și stiluri vestimentare cu mult diferite... Și asortate!

8. Cătălin Oprișan, redactorul-șef de la a1.ro, a rămas neîntrecut în umor și carismă! Să ne credeți pe cuvânt, că doar noi știm cel mai bine!

Au mai trecut anii și pentru Cătălin Oprișan, dar a rămas neîntrecut în umor și carismă, după cum bine știți!

„Cea mai irosită zi este cea în care n-am râs!”, a spus Cătălin Oprișan - pe atunci prezentatorul Smiley TV, de la GSPTV - după ce a intrat pentru prima dată, cu un salt, în platoul matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Mare de tot vorba asta! Pentru că așa este! Vă spunem noi, cei de la a1.ro, că nu a mințit deloc!

Antena 1 împlinește 26 de ani. ”La mulți ani”, urarea tradițională, înlocuită de ”Ajut eu”! Cum te poți implica chiar și... Top cinci lucruri uluitoare și neștiute despre vedete ale Antenei 1! Capatos are o poveste de dragoste demnă de un scena...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri