Antena 1 le aduce telespectatorilor in aceasta toamna un nou format de succes international si pune pe muchie de cutit abilitatile a 24 dintre cei mai buni bucatari din Romania. Dintre acestia, doar unul singur poate fi primul Top Chef din istoria bucatariei romanesti moderne, titlu pentru care va trebui sa-si demonstreze indemanarea, cultura culinara, creativitatea si adaptabilitatea in cele mai inedite situatii, sub atenta supraveghere a celui mai rafinat juriu de profil. Lupta transa care se va da intre cei 24 a inceput deja, cu primele probe, filmate chiar la acest sfarsit de saptamana.
Complexitatea formatului acestui show aduce cu sine si o serie de probe inedite carora concurentii vor trebui sa le faca fata cu brio. Una dintre ele s-a filmat in camera frigorifica a unui abator, o alta la o scoala militara, iar locatiile alese de producatori pentru filmarile acestui show nu se rezuma doar la Bucuresti, astfel ca telespectatorii vor porni, impreuna cu concurentii, un periplu prin tara, in cele mai interesante si ofertante locuri din punct de vedere culinar.
In plus, filmarile pentru se vor desfasura si intr-un platou grandios, construit special pentru show-ul care va incepe pe 5 noiembrie la Antena 1.
Top Chef este cel mai sofisticat si rafinat format de cooking din lume, originar din Statele Unite unde, ajuns la cel de-al optulea sezon, se bucura de un success incredibil. Formatul a fost rapid preluat si adaptat si in alte tari printre care Franta, Belgia, Finlanda, Grecia sau Portugalia unde a doborat recorduri de audienta si le-a oferit telespectatorilor sansa de a patrunde in lumea fascinanta si comeptitiva a gastronomiei de lux.