Antena Căutare

Tragedia de la Mihăileşti şi povestea a doi medici români de la Hollywood, duminică, la "În premieră"

„În premieră cu Carmen Avram” a pregătit pentru duminică, de la ora 21:00, la Antena 3, două materiale excepţionale.

„În premieră cu Carmen Avram” a pregătit pentru duminică, de la ora 21:00, la Antena 3, două materiale excepţionale.

Primul material, realizat de Carmen Moise, readuce în centrul atenţiei tragedia de la Mihăileşti, judeţul Buzău, la 10 ani de la accident. 18 morţi, zeci de oameni mutilaţi pe viaţă, familii distruse şi multe întrebări care au rămas încă fără răspuns. Au pierit atunci pompieri, localnici veniţi să dea o mână de ajutor, oameni aflaţi întâmplător în trafic şi doi jurnalişti, corespondenţi Antena 1, care au ajuns primii la faţa locului. Sunt lucruri care încă îi mai bântuie pe cei câţiva supravieţuitori care poartă şi azi urme ale teribilului accident – pe corp şi în suflet.

Cel de-al doilea material, realizat tot de Carmen Moise, spune povestea a doi doctori români de la Hollywood. În urmă cu 5 ani, omenirea era şocată de o veste incredibilă – Michael Jackson murise în locuinţa sa din Los Angeles. Moartea lui este încă învăluită în mister. Ca şi viaţa, de altfel. S-au scris multe cărţi, s-au făcut multe filme. Dar puţină lume ştie că viaţa marelui megastar a depins, la propriu, la un moment dat, şi de doi români. Ambii medici, colegi de facultate la Craiova şi deveniţi celebri în America. Unul l-a tratat pe Michael Jackson timp de un an, cât starul a locuit în Las Vegas. E poate singurul român care l-a văzut vreodată pe Michael în pijamale şi care a avut ocazia să se joace cu acesta pe play station. Celalalt, e cu siguranţă singurul român care l-a văzut pe superstar pe patul de moarte. Era de serviciu când acesta a ajuns în stare gravă la spitalul din L.A. şi nu a mai avut ce să facă pentru a-l salva.

Nu pierde „În premieră cu Carmen Avram”, duminică, de la ora 21:00, la Antena 3.Încă puțin și dăm STARTUL DISTRACȚIEI! Acesta este dansul oficial Forza ZU. Învaţă-l şi tu! (VIDEO)... Brenciu ”îngheață” când o vede pe Anda Adam, în marea FINALĂ ”Te cunosc de undeva!”...
Stratul de ceară de pe mere. Ce spun specialiștii despre el și cum poate fi eliminat
Fructele din supermarketuri sunt frumoase. Au o formă atât de uniformă, sunt atât de...
Horoscopul zilei de 23 martie 2023. Racii au parte de o zi minunată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 martie 2023 spune că Racii se vor bucura de clipe și momente care le vor...
Parteneri
Icre de fasole cu ceapă caramelizată. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x