Căutare Live

Traieste cel mai frumos azi! Antena 1 lanseaza trei show-uri noi in grila de toamna

Cum toamna se numara bobocii, Antena 1 o sa numere puncte de rating. Si nu o sa se opreasca din numarat, caci noua grila de toamna va tine telespectatorii in fata televizoarelor. Emisiunile care v-au bucurat ochii pana acum incep cu sezoane noi, iar pe langa asta, Antena 1 vine cu show-uri proaspete si super comice, menite sa va tina bine dispusi.

Saptamana aceasta, joi, vineri si duminica, Antena 1 lanseaza trei show-uri noi in grila de toamna, sub sloganul "Traieste cel mai frumos azi!" si alte doua emisiuni. Dan Negru prezinta un nou sezon, din show-ul cu micutii care au fermecat telespectatorii - "Next Star".

"Pregatim incet, incet, formatele de divertisment. Next Star, show-ul meu cu copiii, "Te cunosc de undeva?", show-ul liber de sambata seara, X-factor, un format minunat care se difuzeaza in toata lumea asta. Bendeac incepe un show de divertisment, iComedy se numeste, mizez pe Bendeac, as paria pe el. Si multe multe altele", a declarat Dan Negru.

Lansarea celei de-a doua editii a emisiunii Top Chef este programata pentru luna octombrie. Juriul ramane acelasi. La fel si prezentatoarea, frumoasa Alina Puscas. Mai mult decat atat, Joseph Hadad a avut grija ca lumea sa plece de la prezentarea grilei de toamna cu un gust placut.

"Totul e permis", este cel mai nou supershow marca Antena 1. Va avea premiera miercuri, 2 octombrie, si va aduce in fata telespectatorilor, cele mai ingenioase probe bazate pe teme de actorie.

Super-show-ul "X Factor" incepe pe 22 septembrie, de la 20.30, sub sloganul "Muzica si suflet". Ca noutate, in acest al treilea sezon, limita de varsta pentru inscriere a fost coborata la 14 ani.

Cristi Brancu: "Povestea cu Andreea Marin si Banica e deja o balaceala specific romaneasca"... Andreea Berecleanu a plans la "Observator": "Ficior l-a torturat pe bunicul meu"!...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri