Antena Căutare

Trei materiale marca Antena 3 nominalizate la AIB 2012

Dupa ce anul trecut a obtinut premiul juriului pentru materialul „Orasul otravit”, Antena 3 se afla din nou printre nominalizatii premiilor International Media Excellence Awards acordate de The Association for International Broadcasting în fiecare an la Londra.

Postul de stiri intra in finala premiilor AIB 2012 cu trei materiale – „Pe-un picioar de iad” (În Premiera), „Povestea unui supravietuitor” (In Premiera) si „Protestele din Piata Universitatii” (Stiri/Sinteza Zilei) – unde va concura cu nume mari din industria televiziunii: BBC Media Action, CBS News 60 Minutes, Channel 4, France 24 sau Deutsche Welle.

Carmen Avram si echipa emisiunii „In premiera” au fost nominalizati pentru materialele „Pe-un picioar de iad” si „Povestea unui supravietuitor”, la categoriile Best current affairs documentary on a domestic subject, respectiv Best short report or documentary.

Ancheta „Pe-un picior de iad” prezinta conditiile mizere în care traiesc oamenii de la marginea orasului Baia Mare. Cel de-al doilea material semnat În Premiera spune povestea lui Laurentiu Serban, soldatul roman care si-a pierdut un picior, în timp ce se afla într-o misiune în Afganistan, si care a reusit sa mearga mai departe, realizand lucruri extraordinare.

Cea de-a treia nominalizare obtinuta de Antena 3 este la categoria Best live news coverage, pentru modul în care echipa de stiri a postului, împreuna cu echipa emisiunii Sinteza Zilei cu Mihai Gadea, au acoperit evenimentul „Protestele din Piata Universitatii”, desfasurate în luna ianuarie 2012.

Articolul continuă după reclamă

Juriul care va desemna castigatorii este unul independent si este format din profesionisti de televiziune si mass media din intreaga lume.

Antena 1 pregateste Top Chef... Copiii de scoala primara isi doresc laptop-uri, smartphone-uri si tablete, toate “Cu banii jos”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august Duminica, 21.07.2024, 11:45
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x