Antena Căutare

Tudor Constantinescu: “Cand ma indragosteam de o fata, faceam o petrecere si ii pregateam bezele”

Alaturi de Chef Joseph Hadad si Nicolai Tand, Tudor Constantinescu va alege cel mai bun bucatar din Romania, la Top Chef, supershowul care va incepe pe 5 noiembrie la Antena 1.  A lucrat cu cei mai cunoscuti ciocolatieri belgieni, este proprietarul “Chocolat" si are o istorie de viata impresionanta, cu suisuri si coborasuri, dar in care pasiunea pentru arta culinara a ramas o constanta. Juratul Top Chef isi aminteste de prima experienta in bucatarie la doar 7 ani, de momentele cand lasa din mana “Cei trei muschetari” pentru a gati un chec in trei culori si de incercarile de a cuceri domnisoarele cu cele mai delicioase retete.

De mic, Tudor Constantinescu s-a simtit atras de tot ceea ce tine de bucatarie, "poate si un pic ghidat de bunica din partea mamei, de la Cluj", iar prima experienta in bucatarie e consemnata la varsta de sapte ani, cand a facut clatite. Mai tarziu, informatiile dobandite in bucatarie s-au dovedit a fi foarte utile si in alte domenii. Un lucru pe care juratul Top Chef nu-l va uita niciodata este modul in care incerca sa cucereasca domnisoarele, gatind, fireste.

"De-a lungul vremii, cand ma indragosteam de o fata, faceam la mine o petrecere si ii pregateam bezele. N-o sa uit asta niciodata". Si nici o carte nu se putea compara cu... cartea de bucate. “In scoala generala, ai mei ma puneau sa citesc “Cei trei muschetari”. Citeam doua-trei pagini, dupa care luam toate cartile de bucate din biblioteca si ma apucam sa fac... chec in trei culori".

Asadar, dulciurile erau baza, inca de pe atunci. "Categoric am fost atras mai degraba de dulciuri decat de partea sarata sau de mancarea gatita, dar pot sa spun ca eram un degustator feroce si de mic am fost pretentios la mancare. Daca nu era ceva pe gustul meu sau prea banal, nu mancam. Detestam tot ceea ce inseamna ghiveci sau ciorba de legume. Ca eu sa mananc ciorba, trebuia sa aiba legumele pasate, mi se parea mai fin asa. Pe de alta parte, bunica facea o friptura de vita cu sos de mustar care-mi placea foarte mult".

Mai multe despre incredibila poveste de viata a juratului Tudor Constantinescu puteti afla astazi, intr-un interviu de exceptie, in Jurnalul National.

VIDEO X Factor: Sezonul 2, episodul 6 (integral): Bernice, Ricky Martin cu plete, Fermierul, Juju...... Ilies, Abrudan, Dochianu si Plumb prezinta si stirile sportive pentru GSP TV ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x