- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
De mic, Tudor Constantinescu s-a simtit atras de tot ceea ce tine de bucatarie, "poate si un pic ghidat de bunica din partea mamei, de la Cluj", iar prima experienta in bucatarie e consemnata la varsta de sapte ani, cand a facut clatite. Mai tarziu, informatiile dobandite in bucatarie s-au dovedit a fi foarte utile si in alte domenii. Un lucru pe care juratul Top Chef nu-l va uita niciodata este modul in care incerca sa cucereasca domnisoarele, gatind, fireste.
"De-a lungul vremii, cand ma indragosteam de o fata, faceam la mine o petrecere si ii pregateam bezele. N-o sa uit asta niciodata". Si nici o carte nu se putea compara cu... cartea de bucate. “In scoala generala, ai mei ma puneau sa citesc “Cei trei muschetari”. Citeam doua-trei pagini, dupa care luam toate cartile de bucate din biblioteca si ma apucam sa fac... chec in trei culori".
Asadar, dulciurile erau baza, inca de pe atunci. "Categoric am fost atras mai degraba de dulciuri decat de partea sarata sau de mancarea gatita, dar pot sa spun ca eram un degustator feroce si de mic am fost pretentios la mancare. Daca nu era ceva pe gustul meu sau prea banal, nu mancam. Detestam tot ceea ce inseamna ghiveci sau ciorba de legume. Ca eu sa mananc ciorba, trebuia sa aiba legumele pasate, mi se parea mai fin asa. Pe de alta parte, bunica facea o friptura de vita cu sos de mustar care-mi placea foarte mult".
Mai multe despre incredibila poveste de viata a juratului Tudor Constantinescu puteti afla astazi, intr-un interviu de exceptie, in Jurnalul National.