Tulisa Contostavlos, jurata X Factor din Uk, lupta din greu cu presiunea pe care megashow-ul a pus-o pe umerii ei

Noua jurata X Factor, Tulisa Contostavlos, lupta din greu cu presiunea pe care participarea la cel mai mare show de televiziune din Marea Britanie a pus-o pe umerii sai. Potrivit publicatiei Star, solista N – Dubz ii cere ajutorul „parintelui” sau din show-biz, Louis Walsh.

Cu peste 12 milioane de telespectatori pe episod si cu emotiile pe care concurentii i le trasmit la fiecare prestatie a lor in timpul megashow-ului X Factor, prietenii Tulise spun ca artista abia mai face fata acestei presiuni uriase. Avantul cu care acest supershow i-a propulsat cariera peste noapte contribuie si el la starea de neliniste a cantaretei.

„Vizibil emotionata, Tulisa este foarte agitata. Este implicata in acest show din momentul in care iese pe usa dimineata. Desi era o petrecareata inraita, acum tot ce vrea seara este sa ajunga acasa si sa bea o ceasca de ceai. Este impresionant cat a schimbat-o supershow-ul X Factor!" a declarat o sursa din anturajul cantaretei.

Potrivit aceleiasi surse, Tulisa este deja foarte ingrijorata si emotionata pentru prestatiile live din octombrie, care vor aduna peste 20 de milioane de telespectatori in fata micilor ecrane, telespectatori care vor urmari cu mare atentie gesturile si criticile juratilor X Factor. Din fericire, Tulisa se bazeaza pe ajutorul lui Louis Walsh, omul care este mereu alaturi de ea si o sprijina ori de cate ori simte ca emotiile show-ului o coplesesc.

In Romania, astazi se vor incheia filmarile pentru ce-a de-a doua etapa a supershow-ului care a facut inconjurul lumii, tabara de pregatire, etapa care i-a reunit la Bucuresti pe toti cei care au trecut de perioda auditiilor. Paula Seling, Adrian Sina si Mihai Morar, alaturi de concurentii X Factor, se pregatesc acum pentru cea de-a treia etapa a supershow-ului, grupele judecatorilor, la sfarsitul careia fiecare judecator, ajutat de unii dintre cei mai importanti oameni din industria muzicala va selecta concurentii pentru cea mai importanta si mai spectaculoasa etapa X Factor, marea finala.

Fara bariere de varsta sau stil, X Factor a rasturnat audientele din intreaga lume, bucurandu-se de o incredibila popularitate in randul telespectatorilor. Pe langa oportunitatea de a-si schimba vietile, de a deveni cei mai cunoscuti artisti ai momentului si de a-si face vocea auzita, participantii au si o miza materiala pentru care pot lupta: 200.000 de euro, cel mai mare premiu din istoria show-urilor de televiziune din Romania, oferit de Orange.

Foto: Hepta

Ultimele știri