Căutare Live

Un show pacatos revine la Antena 1

Mai pacatos ca niciodata, Dan Capatos revine din 5 septembrie la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii “Un show pacatos”. De luni pana joi, de la ora 23.50, telespectatorii sunt asteptati sa discute, sa asculte si nu in ultimul rand sa se amuze alaturi de sarcasticul prezentator si echipa sa. Mircea Stoian, Bianca Dragusanu si Daniela Crudu vor fi bineinteles in platoul emisiunii alaturi de Dan Capatos.

"Un show pacatos"


In plus, la inceput de toamna, emisiunea "Un show pacatos" vine cu schimbari interesante. Acest sezon se va desfasura sub un nou logo, foarte dinamic, asa cum vor fi si noptile in compania echipei "Un show pacatos". Bineinteles, din noul logo nu va lipsi celebrul mar pacatos, savurat de telespectatorii Antena 1 pe parcursul sezonului trecut.

Tot din aceasta toamna, emisiunea se va bucura si de un decor nou care va gazdui dezvaluiri incendiare si situatii spectaculose. Alaturi de Dan Capatos, Mircea Stoian si frumoasele asistente, telespectatorii Antena 1 vor descoperi cele mai vicioase momente, cele mai pacatoase discutii si dezvaluiri din culisele mondenului.

"Neata cu Razvan si Dani" "Acces Direct" "Narcisa - Iubiri nelegiuite" "Plasa de stele" "Castigi in 60 de secunde" "Next Top Model",
Senzationalul adevarat revine la Antena 1. Acces Direct se intoarce din vacanta... Celebrul actor argentinian Gabriel Corrado vine la “Acces Direct”!...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri