"Vaporul Iubirii" a fost lider de audienta

Sute de mii de telespectatori din mediul urban au urmarit cu sufletul la gura momentul alegerii finalistilor de la "Vaporul Iubirii"

Supeshow-ul estival moderat de Pepe s-a situat aseara in topul preferintelor romanilor. "Vaporul Iubirii" a inregistrat ieri, 24 iulie, o audienta medie de 4.2% si o cota de piata de 11.2 procente, cu o medie de 481.000 de telespectatori din randul publicului din mediul urban, surclasand programele statiilor concurente.

Momentul in care amfitrionul emisiunii a anuntat cele paru cupluri finaliste, care trec de aceasta etapa a reality show-ului, pentru a merge mai departe in cea de-a doua etapa a emisiunii a fost urmarit de sute de mii de telespectatori din mediul urban. La 21:36, incendiarul show "Vaporul Iubirii" a inregistrat o cota de piata de 15.7 procente si un rating de 6.2 % la nivel urban, cu o medie de 715.000 de telespectatori din mediul urban.

"Vaporul iubirii" isi poarta concurentii dornici sa-si gaseasca jumatatea, intr-o croaziera tumultoasa pe Marea Mediterana. Alaturi de ei, telespectatorii se pot bucura de peisaje exotice, locatii luxuriante, petreceri tematice la bordul vasului, dar si provocari inedite. In lunga lor calatorie, concurentii vor marca pe harta Marsilia, Genova, Tunisia, Malta, Sicilia sau Corfu.

Sursa:GfK Romania S.R.L.

Datele de audienta pentru ziua de 24 iulie 2011 cuprind un numar de 1156 de gospodarii din 1200 si au caracter informativ. Datele pentru 24 iulie 2011 sunt reprezentative la nivel national, incadrandu-se intr-o marja de eroare similara esantionului de 1200 de gospodarii.

Ultimele știri