Antena Căutare

"Nenicăăăăă, arde ca-n filme!” Vedete care au trecut prin Iadul bucătarilor

În această toamnă Antena 1 aduce în România cel mai așteptat cooking show, „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, care pune la bătaie 80.000 de euro – cel mai mare premiu oferit de un cooking show din România - și șansa de a obține un contract la un restaurant de top din București. Vedetele pasionate de gătit își amintesc ce boacăne au făcut de-a lungul timpului în bucătărie și de ce întâmplări „infernale” au avut parte cand au trecut la cratiță.

În această toamnă Antena 1 aduce în România cel mai așteptat cooking show, „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, care pune la bătaie 80.000 de euro – cel mai mare premiu oferit de un cooking show din România - și șansa de a obține un contract la un restaurant de top din București. Vedetele pasionate de gătit își amintesc ce boacăne au făcut de-a lungul timpului în bucătărie și de ce întâmplări „infernale” au avut parte cand au trecut la cratiță.

Jojo (Antena 1, SRC)
„Eu am avut ocazia să-i cunosc pe cei trei chefi, Florin, Cătălin și Sorin. Mărturisesc că până la întâlnirea cu ei am încercat de foarte multe ori rețeta de moelleux au chocolat și am petrecut clipe terifiante în bucătărie pentru că trebuie respectat întocmai timpul pentru fiecare etapă de preparare. Am făcut zeci de astfel de prăjituri și aproape că mi-am distrus cuptorul. Nu mai spun că la un moment dat am schimbat un singur ingredient, iar rezultatul a fost dezastruos. O altă întâmplare haioasă legată de bucătărie s-a petrecut la un team building la care am participat împreună cu colegii de la Serviciul Român de Comedie. Eu trebuia să pregătesc o panna cotta, iar ingredientele necesită să fie amestecate la rece, pe pat de gheață. Și cum nu aveam nici o pungă cu gheață, am intrat, la propriu, în cutia congelatorului, cu castronul în brațe, ca să pot amesteca ingredientele. Toni a izbucnit în râs când m-a văzut și mi-a spus că nu o să uite toată viața această imagine a mea. Și ghiciți ce? Nici panna cotta nu mi-a ieșit.

Gina Pistol (Antena 1, SRC)
„Mi s-a întâmplat să pun prea mult piper în mâncare. Fierbinte fiind, nu-mi dădeam seama cât de piperată era. Am aflat abia după ce a început să se răcească. Mâncare n-am ars. În schimb, am ars un prosop cu care încercam să iau o oală de pe foc. Prosopul ardea și eu tot ce puteam să fac era să ma uit la el cum arde și să-mi spun: "nenicăăăăă, arde ca-n filme!”

Anca Lungu (Antena 1, Observator 19 de week-end)
“Nu am avut accidente grave în bucătărie, nici măcar când eram un copil. Mă refer la accidente din care să fi suferit fizic. Mi s-a întâmplat recent ca din neatenţie să-mi fac un semn pe mână. Îmi amintesc şi acum că eram cu o zi înainte de Paşte, pregăteam friptura de miel şi m-am atins cu mâna de cuptorul încins. Uite că în felul acesta îmi aduc aminte de ziua respectivă, pentru că mi-a rămas un semn drăguţ pe mână. Ţin minte că au mai fost reţete din cartea de bucate a mamei care erau prea complicate pentru vârsta mea şi nici eu nu stăpâneam prea bine tehnicile de bucătărie, aşa că, după ce le-am încercat, nici măcar nu am putut să le gust, pentru că a trebuit să le arunc la gunoi, recunosc şi asta.

Alina Pușcaș (Antena 1, Te cunosc de undeva)
“Ard mereu oala în care fac mămăligă. Nu a existat dată să fac mămăligă şi să nu o ard. Recunosc că am la activ câteva aruncate, dar eu tot nu mă las. O să fac mămăligă până când o să-mi iasă.

"Ești as în bucătarie? Atunci vino la Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor! Preselecțiile vor avea loc pe 12-13 iulie, la Hotel Pullman din Bucureşti, începând cu ora 10:00. Participanții sunt invitați să aducă cel mai bun preparat al lor, care să-i definească şi totodată care să impresioneze juriul şi să le dovedească locul pe care aceştia îl merită în cadrul competiţiei." http://a1.ro/tv/tv-1/atentie-pasionati-de-bucatareala-pe-12-13-iulie-au-loc-preselectiile-pentru-hells-kitchen-iadul-bucatarilor-id352093.html

Cel mai așteptat show al verii, “Splash! Vedete la apă”, începe vineri, 18 iulie, de la ora 20.30, la Antena 1!... Nicoleta Luciu, Daniela Crudu, Giani Kiriță și Cătălin Botezatu vor să demonstreze la “Poftiți pe la noi” că s-au născut...
Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din...
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență...
Parteneri
Dovlecei umpluți cu legume și cușcuș. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x