Căutare Live

Veste cumplită pentru fanii „Mireasă pentru fiul meu”! Logodnica lui Radu cedează la auzul zvonurilor că acesta s-ar putea întoarce la Andrada!

Veste tristă pentru fanii „Mireasă pentru fiul meu”. Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri s-a despărțit.

Radu și Andrada au format un cuplu, dar acum sunt fericiți separat

Veste tristă pentru fanii „Mireasă pentru fiul meu”. Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri s-a despărțit.

Cristi și Andrada au decis să se despartă, iar vestea i-a îndurerat teribil pe fani.

Nimeni nu se aștepta la așa ceva, mai ales că cei doi păreau fericiți împreună și erau chiar logodiți.

Andrada și Radu s-au despărțit (Sursa foto: Spynews)

Înainte să fie cu Cristi, Andrada a avut o relație cu Radu, un alt concurent controversat de la emisiune. Acum, Radu formează un cuplu cu Alya.

Surpriză pentru fanii „Mireasă pentru fiul meu”! Valentina și Aurel și-au etalat corpurile în costum de baie! Cum arată cei doi?

Acum, fanii „Mireasă pentru fiul meu” așteaptă cu sufletul la gură să vadă ce vor face în viitor cei doi foști concurenți.

Odată ce au auzit de despărțirea dintre Cristi și Andrada, fanele lui Radu au sărit imediat cu sugestii: „Andrada este liberă, ce mai aștepți?”, iar concurentul a spus clar: „Eu nu aștept nimic. Trecutul e trecut, prezentul și viitorul contează”.

Mai mult decât atât, logodnica lui Radu a comentat la aceste reacții, spunând că Radu este lângă ea și nu este cazul de asemenea discuții.

Controversă în juriul emisiunii „iUmor"! Cheloo către Bendeac: „Mi-aş dori ca mama ta să fie aici, să vadă ce faci!... Natalia Mateuţ, invitat special la „În puii mei!”...
Ultimele știri