Căutare Live

VIDEO! Adelina a imbracat rochia alba de mireasa in ultimul episod din “Vaporul Iubirii”

Adelina Pestritu isi incheie magistral aventura dragostei pe Vaporul Iubirii. In ultima editie a show-ului, bruneta pare cu adevarat hotarâta sa isi incerce din nou norocul in iubire, de aceasta data alaturi de Robert Miu, partenerul ei de pe Vas. Astfel, Adelina imbraca iarasi rochia pe care orice femeie si-ar dori sa o poarte macar o data in viata – rochia de mireasa.

Dupa saptamani intregi in care intriga, emotia, pasiunea dar si deznadejdea si-au dat intalnire editie de editie pe puntea Vaporului Iubirii, iata ca a sosit momentul mult-asteptat: desemnarea cuplului castigator. In aceasta seara, doi dintre cei opt concurenti isi vor oficializa relatia chiar pe "Vaporul Iubirii", intr-o ceremonie romantica, la apus de soare, in mijlocul Marii Mediterane.

Frumoasa Adelina Pestritu a imbracat din nou mult-ravninta rochie de mireasa, alaturi de Robert Miu, semn ca ar dori sa continue relatia cu acesta si dupa ce croaziera dragostei va lua sfarsit. Emotionata de importanta unui astfel de eveniment de neuitat, Adelina radiaza de fericire si de speranta unui nou inceput: ‘'Nu ma gandeam ca o sa imbrac atat de repede dupa divort rochia de mireasa'', a recunoscut Adelina zambitoare.

"Adelina, te voi iubi si te voi pretui din tot sufletul, la bine si la rau! Au fost cuvintele cu care Robert si-a inceput declaratia de iubire, chiar in fata comandantului vasului. "In aceasta zi ma logodesc cu tine si cu acest inel intaresc toate promisiunile facute!" a rostit si Adelina emotionata.

Dupa opt editii pline de suspans si de emotii puternice, Vaporul Iubirii a ancorat din nou in portul din Genova, iar concurentii si-au luat la revedere de la echipajul vasului. La Roma, Adelina si Robert sarbatoresc prima zi ca sot si sotie. "Felicitari, sa fiti fericiti impreuna!" le-au urat acestia concurentilor.

X Factor a ajuns in capitala Moldovei. Urmeaza Bucurestiul... FOTO! Adrian Sina, super concert la New Delhi...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri