Căutare Live

VIDEO! Fetele de la "Next Top Model", intr-o vacanta de vis pe insula greceasca Mykonos!

Actiunea emisiunii "Next Top Model" se desfasoara, in acest episod, pe insula greceasca Mykonos, unde fetele au trecut prin noi probe si au luat parte la o sedinta foto incendiara. Pe langa asta, frumoasele concurente au avut ocazia sa invete cateva dintre tradiiile din zona, precum clasicul dans al lui "zorba grecul".

Si cum grecii sunt extrem de atasati de fenomenul "Next Top Model", fetele au avut parte de o primire calduroasa din partea gazdelor, dar si o surpriza de la Catalin Botezatu. Celebrul designer le-a facut cadou fetelor cate o geanta de plaja cu cele mai bune produse de intretinere a siluetei. In primele zile de la sosire, fetele au avut ocazia sa se distreze, sa stea pe plaja, sa inoate si sa bea cocktail-uri exotice.

Vrand ca fetele lui sa se mentina in forma, Catalin Botezatu le-a facut cunostinta cu un celebru dansator grec, care le-a invatat cum sa execute miscarile traditionalului sirtaki sau mai popular, "zorba grecul". Mai in gluma, mai in serios, frumoasele concurente au dansat de zori, sub soarele fierbinte al insulei Mykonos.

Foto: mykonosweb.gr

Lora, amenintata pe platoul "Te cunosc de undeva"! N-o sa-ti vina sa crezi ce i-a zis Ozana! ... Sedinta foto inedita la "Next Top Model" - fetele au pozat in timp ce au fost aruncate in aer!...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri