VIDEO! Limba engleza le-a dat batai de cap unor concurenti de la X Factor

Sambata aceasta, telespectatorii Antenei 1 vor putea urmari evolutia concurentilor de la X Factor in cea de-a doua etapa a show-ului, tabara de pregatire, cea mai riguroasa selectie din show. Concurentii vor avea de trecut probe ce presupun atat demonstrarea abilitatilor vocale, cat si prezenta scenica. Pentru multi insa, nu tonalitatea sau miscarile au fost problema, ci… limba engleza.

Emotii, teste de foc, antrenamente cu specialisti in canto si coregrafie, dar si eliminari. Asa s-ar descrie pe scurt, cea de-a doua etapa a super show-ului X Factor - tabara de pregatire. Cei peste 200 de concurenti care au fost selectati de juriul X Factor vor fi supusi in aceasta etapa unor teste mult mai riguroase care le vor da ocazia sa demonstreze ca au factorul X sau, altfel spus, voce buna, carisma, prezenta scenica si originalitate. In incercarea lor de a arata ca pot fi un artist complet, multi dintre concurenti s-au lovit de o problema: limba engleza.

Aceasta i-a pus in dificultate pe multi concurenti si, surprinzator, nu neaparat pe cei trecuti de prima tinerete. Cu toate acestea au fost insa si concurenti care, desi nu stapaneau limba engleza, au reusit dupa mai multe ascultari, sa reporduca textul melodiilor pe care le-au avut de cantat , chiar foarte bine. Este cazul lui Alexandru Grosu, tanarul pe care telespectatorii l-au putut urmari in editia trecuta X Factor impresionand juriul cu o melodie din repertoriul folcloric.

Si Valentin Alexiu s-a descurcat bine cu versurile in limba engleza. Barbatul de 43 de ani din Iasi nu a intampinat nicio problema cu textul in engleza, in vreme ce multi colegi de-ai lui mai tineri au avut dificultati de pronuntie.

Care sunt cei 24 care vor merge mai departe la X Factor, in lupta pentru cei 200.000 de euro oferiti de Orange, veti afla sambata, de la 20.20, la Antena 1.

Ultimele știri