Live acum
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

VIDEO! Mama si prietenii Alexandrei de la "Mireasa pentru fiul meu": “Alege-l pe Catalin!”

Editia de azi a show-ului Mireasa pentru fiul meu a fost plina de momente emotionante. Alexandra a primit vizita mamei si a prietenilor ei. Toti patru au avut un singur lucru sa ii transmita, si anume, sa il aleaga pe Catalin.

Alexandra a recunoscut ca ii este dor cel mai mult de familie. Mirela Bourean Vaida i-a facut o surpriza, iar in platou au venit mama , dar si prietenii tinerei, Raluca, Alina si Andrei.

Mama Alexandrei a fost foarte directa si i-a dat un sfat clar. "M-am bucurat ca s-a despartit de Victor. Cu Catalin s-ar potrivi cel mai bine. De el mi-a placut inca de la inceput", i-a spus femeia fiicei sale.

Si prietenii Alexandrei tot alaturi de Catalin o vad. "Sa se distreze, sa nu regrete ca a venit aici. Important e sa mearga pana la final. M-as bucura sa fie Catalin cel pe care il alege", a declarat Raluca, aceeasi parere impartasind-o si Alina si Andrei.

A venit si replica lui Catalin. Acesta s-a eschivat, sustinand ca deocamdata nu se vede alaturi de Alexandra. "Imi place Alexandra, dar in acest moment, nu am nici un sentiment fata de nici o fata din casa. Am apreciat calitatile ei, dar nu m-am gandit ca Alexandra sa fie o potentiala partenera. A fost mereu indisponibila", a afirmat tanarul.

Adrian, care i-a facut deja o propunere Alexandrei, a fost putin deranjat de sfatul mamei si prietenilor acesteia. Totusi, tanarul a acceptat situatia. "Mi-am spus punctul de vedere. Fiecare este liber sa faca ce doreste si nu am de ce sa ma simt cumva..", a spus Adrian.

Ultimul cuvant il va avea Alexandra, care nu stie daca va urma sfaturile primite de la cei dragi. "Intotdeauna au contat sfaturile prietenilor. Imi place de Catalin, e un baiat inteligent, dar daca se va intampla ceva intre noi, ramane de vazut", a declarat tanara, marind suspansul.


Recomandari