Căutare Live

VIDEO! Ovidiu Ioanitoaia revine in forta cu “Recursul Etapei” duminica la GSP TV!

Toate inimile bat pentru fotbal! Desigur, si a lui Ioanitoaia! Asteptarea s-a incheiat! Duminica aceasta, de la 23.15, Ovidiu Ioanitoaia revine la GSP TV cu “Recursul Etapei”.

Timp de noua etape din retur, cea mai longeviva emisiune din media romaneasca post-revolutionara nu a fost in grila GSP TV. Pauza a fost cauzata de interventia pe cord deschis suferita de Ovidiu Ioanitoaia la o clinica din Stuttgart. Acolo, echipa condusa de medicul Adrian Ursulescu i-a facut directorului Gazetei Sporturilor doua by-pass-uri. Ovidiu Ioanitoaia nu vrea sa ramana insa departe de fotbal: "Probabil ca multi ar prefera sa stau deoparte. Nu si eu. Va astept duminca la GSP TV!".

Acesta este al 19-lea sezon in care cel mai influent jurnalist sportiv al momentului realizeaza "Recursul etapei". Duminica, de la 23.15, imediat dupa Rapid-Steaua, "Recursul etapei" va oferi telespectatorilor toate culisele meciului care poate decide campioana Romaniei. Invitatii lui Ovidiu Ioanitoaia vor fi Bogdan Stelea, Laurentiu Reghecampf si Marius Alexe.

Caravana X Factor ajunge in orasul lui Andrei Leonte. Oare si viitorul castigator va fi tot de la Iasi?... Catalin Botezatu si noul Burlac, super filmari in Egipt!...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri