VIDEO! Ovidiu Nae a castigat duelul X Factor!

Ovidiu Nae si Cristian Parmac s-au duelat pentru prima data la X Factor. Speranta, lupta si emotiile s-au impletit cu lacrimile si premonitiile, dar si cu cateva "incaierari" verbale intre membrii juriului.

Ovidiu Nae a castigat primul duel de la X Factor. Tanarul a cantat cu multa pasiune, interpretand melodia Grenade si marturisind pe scena ca si-a exprimat emotiile si nevoia de a plange chiar, prin vocea sa in cadrul primului duel X Factor.

La finalul interpretarii a scapat cateva lacrimi, care au facut ca Mihai Morar si Adrian Sina sa se cam dispute pe seama definitiei barbatiei.

Adrian Sina l-a acuzat pe Nae Ovidiu de prea multa emotivitate, mergand atat de departe incat sa-i spuna chiar ca se astepta sa-l vada mai barbat. Raspunsul acestuia a venit prompt: "A plange este absolut uman!".

De cealalta parte, Cristian Parmac a interpretat in duel melodia Your Song si si-a stapanit emotiile mai bine.

Probabil si pentru ca erau emotii negative, el marturisind inca de la inceput ca se astepta sa fie cel eliminat.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri