Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

VIDEO! Zece fotografii paranormale explicate de Oreste Teodorescu

Avandu-i ca invitati pe Oreste Teodorescu si pe bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, Mihai Morar a prezentat la "Rai da´ Buni", de la Antena 2, un top zece al pozelor paranormale.

Avandu-i ca invitati pe Oreste Teodorescu si pe bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, Mihai Morar a prezentat la "Rai da' Buni", de la Antena 2, un top zece al pozelor paranormale.

Prima fotografie paranormala pe care a aratat-o Mihai Morar in emisiune este a unei siluete fantomatice de femeie imbracata ca in anii '60, fotografiata intr-un cimitir din Statele Unite ale Americii.

Oreste Teodorescu a explicat de ce fotografia nu e falsa: Madonna din Bachelors Grove, cum a fost numita, se poate sa se fi intors in acel loc pentru ca acolo a trecut candva printr-o mare suferinta.

"Pur si simplu, ochiul obiectivului este mult mai sensibil catre astral", a explicat Oreste Teodorescu, adaugand ca, asemenea unui ochi de pisica, "el are aceasta capacitate de a scana lumina dincolo de ochiul fizic. Toti cei care fotrografiaza digital pot surprinde locuri unde s-a intamplat ceva violent", unde inca se afla ceva captiv, ceea ce noi numim generic fantoma.

chipurile fantomatice ale unor oameni care murisera in urma unei scurgeri de gaze in spatele careia se vede si barbatul ei mort in urma cu mai multi ani.


Recomandari