Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

X Factor, lider de audienta pe 23 septembrie. Publicul a "devorat" premiera supershow-ului de pe Antena 1

Cel de-al doilea sezon X Factor Romania a luat startul in forta la Antena 1 cu o editie care a cucerit publicul din primul pana in ultimul minut. Voci bune, emotii puternice, momente amuzante si un juriu pe placul tuturor generatiilor a fost promisiunea respectata a Antenei 1 pentru acest nou sezon.  Telespectatorii au “devorat” premiera X Factor de aseara, in minutul de aur 22.29, Antena 1 inregistrand un rating mediu de 20.1 rtg si o cota de piata de 41 de procente la nivelul targetului comercial, 15-54 urban. Supershow-ul prezentat de Razvan si Dani s-a impus lider absolut de audienta la nivelul tuturor categoriilor de public.

X Factor a inregistrat performante remarcabile si in mediul online. Site-ul xfactor.a1.ro a inregistrat o crestere a traficului de 100%, viewership-ul estimat in online pentru X Factor a fost de 1.840.000, iar  pe Twitter a fost ieri cel mai discutat subiect din Romania.

Premiera X Factor a invins aseara orice fel de concurenta. Vocile bune, povestile frumoase, unele mai triste, altele mai vesele, momentele amuzante si replicile savuroase ale juriului au fost ingredientele succesului primei editii a acestui sezon X Factor, succes masurat in milioane de telespectatori si fani din online. X Factor a inregistrat aseara un rating mediu de 12.4 puncte si o cota de piata de 25.2% la nivelul targetului comercial al Antenei 1, 15-54 urban, impunandu-se detasat pe primul loc in topul audientelor, la mare distanta de televiziunea clasata pe a doua pozitie, Pro Tv. Aceasta din urma a inregistrat la nivelul aceleiasi categorii de public doar 8.3 puncte de rating si 16.8% share.

Ierarhia s-a pastrat si la nivelul targetului din mediul urban, Antena 1 conducand si de aceasta data audientele. 1.144. 000 de telespectatori din mediul urban au urmarit in medie X Factor, cu  aproape 500.000 mai multi decat aceia care priveau aseara programul principalului competitor, Pro Tv.

Aproape 1.800.000 de telespectatori au urmarit-o pe Claudia Schiffer de Romania

Varful de audienta in randul targetului all urban a fost inregistrat la ora 22.13, cand aproape 1.800.000 de telespectatori au urmarit evolutia si jurizarea frumoasei Flavia Hojda. La doar 18 ani, Flavia a impresionat publicul si juriul, nu doar cu timbrul ei  special, ci si cu un look natural si fresh, clujeanca fiind supranumita Claudia Schiffer a Romaniei.

Cine a urmarit X Factor?

Formatul antrenant, juriul, dar si cei doi prezentatori au atras in fata micilor ecrane un public tanar, premium, preponderent feminin.

Potrivit datelor de audienta furnizate de Kantar Media, dintre milioanele de telespectatori care au privit aseara premiera X Factor cei mai multi au fost tineri, din categoriile 25-34, 35-44 si 45-54 de ani, provenind din mediul urban si avand studii superioare.

Super show-ul de la Antena 1 se bucura de o foarte mare popularitate in randul femeilor, dar si al romanilor apartanand categoriilor sociale premium.

Cel mai discutat subiect din Romania pe Twitter si trafic dublat pe a1.ro

Popularitatea X Factor nu s-a reflectat doar in cifrele de audienta, ci si in tratarea subiectului in mediul online. Conform unei monitorizari furnizate de Zelist Monitor, duminica, 23 septembrie, viewership-ul estimat in online pentru X Factor a fost de  1.840.000, cel mai controversat dintre jurati, Cheloo, fiind si cel despre care s-a vorbit cel mai mult in mediul online.

a1.ro a inregistrat ieri o crestere a traficului de 100% comparativ cu duminicile anterioare. Xfactor.a1.ro, a inregistrat ieri 250.000 de afisari, iar numarul fanilor de pe pagina oficiala de Facebook: http://www.facebook.com/xfactor.romania, a ajuns la 187,274.

De asemenea, pe Twitter #XfactorRomania a fost cel mai discutat subiect din Romania, generand un viewership de 342.000.

Povestile cu final fericit se scriu la X Factor

Telespectatorii au putut urmari aseara la X Factor imagini filmate in cele sase orase in care au avut loc auditiile pentru acest sezon. Craiova, Sibiu, Iasi, Cluj, Timisoara si Bucuresti au fost luate pe sus in aceasta vara de caravana X Factor.

Concurentul care a deschis seara este si unul dintre cei mai tineri. Are doar 16 ani si a surprins cu vocea lui, dar mai ales cu atitudinea. Nu s-a lasat intimidat de remarcile lui Dan Bittman sau Cheloo, care nu s-au putut abtine sa nu comenteze varsta si vocea inca “necoapte”, dar mai ales privirea de “vampiras”. Momentul sau poate fi urmarit aici:

http://xfactor.a1.ro/vampiraul-sa-suparat-a-pus-mina-pe-stativ-si-a-lovit-rau-de-tot-juriul-167.html

Alin Dan Rusu: bona, maseur, extraterestru, dupa aprecierile Deliei si ale lui Dan Bittman, este un alt concurent care a lasat pe toata lumea cu gura cascata. Nu are studii muzicale, dar are o voce dumnezeiasca. I-a impresionat pe cei trei jurati cu o arie din opera „Tosca”. Calitatile sale vocale sunt deosebite si, de asemenea, foarte rare.

http://xfactor.a1.ro/alin-dan-rusu-bona-maseur-extraterestru-ce-voce-173.html

Ioan Man, omul care l-a facut pe Dan Bittman sa planga in hohote si care, cu siguranta, a emotionat cel putin jumatate dintre telespectatori, a adus pe scena X Factor o infuzie de optimism, o voce superba si o melodie deosebita: You raise me up! Faptul ca este nevazator nu il impiedica pe Ioan Man sa duca o viata absolut normala. “Ai trei milioane de DA, trei ar fi prea putini:, a fost concluzia juriului dupa prestatia lui

http://xfactor.a1.ro/ioan-man-nevazatorul-cu-voce-de-inger-a-demonstrat-ca-orice-se-poate-atunci-cand-vrei-cu-adevarat-vezi-reactiile-neasteptate-ale-juratilor-170.html

Prestatiile tutror concurentilor pot fi urmarite aici:  http://xfactor.a1.ro/stiri/

Recomandari