Se lasă fulgerat de 200.000 de volți și nu pățește nimic! Biba Struja sau OMUL ELECTRIC a uimit o lume întreagă cu aptitudinile sale

 

În timp ce numeroase persoane ar putea privi cu scepticism calitățile sale incredibile, Biba Struja sau omul electric se lasă fulgerat de 200.000 de volţi şi nu păţeşte nimic. Mai mult de atât, el a demonstrat lumii întregi că poate să manevreze curentul electric după bunul lui plac, iar acest lucru l-a ajutat să intre de trei ori în Cartea Recordurilor.

Este unic în toată lumea! Trupul îi rezistă când sute de mii de volţi îl curentează şi un şoc electric care ar omorî orice om normal, pe el nici măcar nu-l gâdilă! Biba Struja  sau OMUL ELECTRIC e un adevărat fenomen care a stârnit curiozitatea întregii planete. Și nici nu e de mirare. Pe el, curentul electric. nu-l omoară!

La doar 17 ani, bărbatul fenomen născut în Serbia a făcut cunoștință cu electricitatea și de atunci au rămas cei mai buni prieteni, cum îi place chiar lui să spună. Mai mult de atât, această relație l-a ajutat să intre în Cartea Recordurilor de trei ori: după ce a ţinut 20.000 de volţi în mâinile goale şi pentru că a fiert un vas de apă, la 97 de grade, într-un timp record. Fără să păţească absolut nimic! La fel cum se întâmplă și atunci când prăjește crenvurști!

Omul baterie nu își explică nici el cum a ajuns să fie imun la electricitate. Știe doar că așa s-a născut. Are pielea extrem de uscată și cu două straturi mai puțin decât este normal. Omul electric nu transpiră niciodată, iar electricitatea trece prin trupul lui ca şi cum ar fi un adevărat conductor de curent.

În ciuda acestei abilități cât se poate de bizare, sârbul are o familie absolut normală: o soție iubitoare și doi copii care însă nu i-au moştenit. "talentul".

Unicul om din întreaga lume care poată să facă aşa ceva fără să-şi dea ultima suflare, vrea să-și depășească limitele și vrea să intre pentru a patra oară în cartea Recordurilor, însă de această dată și-ar dori să vadă cum se simt. un milion de volți. Pentru asta lucrează și se antrenează zi de zi acasă, cu un generator. 

Aflați mai multe lucruri despre acesta, mai sus!


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe